6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleRapperul Snoop Dogg va lansa o carte de bucate ''ireverenţioasă''

Rapperul Snoop Dogg va lansa o carte de bucate ”ireverenţioasă”

Cartea va include cincizeci de reţete din ”colecţia personală” a artistului.

Snoop Dogg a declarat pentru fani că atmosfera din bucătăria sa este ”încinsă”, iar în care a inclus ”reţetele preferate”.

”From Crook To Cook” este descrisă drept o ”carte ireverenţioasă” şi va ieşi pe piaţă în luna octombrie.

Deşi debutul său va fi ”fără cannabis”, artistul american, un entuziast al marijuanei, va lansa în colaborare cu editura Chronicle Books o serie de cărţi pe tema canabisului, în 2020, se arată într-un comunicat de presă.

Snoop Dogg este gazda unei emisiuni TV realizată împreună cu vedeta de televiziune Martha Stewart, care include o competiţie gastronomică.

Rapperul va debuta în teatru în toamna acestui an într-un spectacol intitulat “Redemption of a Dogg”, în care va juca alături de Tamar Braxton, sora celebrei cântăreţe R&B Toni Braxton. Cel mai recent disc al muzicianului american, albumul de gospel “Bible of Love”, alături de câteva piese mai vechi din catalogul său muzical, vor alcătui coloana sonoră a producţiei teatrale.

Snoop Dogg a interpretat de-a lungul anilor şi câteva roluri în cinematografie, cel mai notabil fiind cel al unui comerciant de droguri în filmul “Training Day” din 2001, în care rapperul american a jucat alături de Denzel Washington.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă