10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleRapperul R. Kelly, eliberat pe cauţiune după ce a pledat nevinovat

Rapperul R. Kelly, eliberat pe cauţiune după ce a pledat nevinovat

Când a părăsit arestul, după trei zile de detenţie, vedeta R&B s-a îndreptat spre un vehicul negru, fără să facă nicio declaraţie jurnaliştilor prezenţi.

Artistul a compărut luni dimineaţă în faţa unui tribunal din Chicago, statul Illinois, alături de un avocat care a pledat în numele cântăreţului. Kelly avea mâinile încătuşate la spate şi purta uniformă portocalie de deţinut.

Poliţia din comitatul Cook, regiune din care face parte oraşul Chicago, a precizat în cursul după-amiezii pentru AFP că artistul urmează să fie pus în libertate după ce a plătit 100.000 de dolari reprezentând 10% din cauţiunea stabilită la un milion de dolari.

Următoarea audiere va avea loc la 22 martie.

Pe numele său adevărat Robert Sylvester Kelly, rapperul în vârstă de 52 de ani a fost reţinut vineri seară, după ce s-a predat forţelor de ordine.

Justiţia din Chicago a demarat o anchetă după difuzarea, la începutul lui ianuarie, pe postul de televiziune Lifetime, a documentarului ”Surviving R. Kelly”, care a atras după sine apariţia mai multor mărturii despre ”abuzuri sexuale, mentale şi fizice”, care ar fi fost săvârşite de cântăreţ.

Avocatul artistului, Steve Greenberg, a reafirmat în faţa persoanelor prezente la audiere că rapperul neagă acuzaţiile şi că susţine că ”nu a făcut nimic rău”.

Împotriva cântăreţului au fost formulate 10 capete de acuzare, fiecare pasibil de închisoare cuprinsă între trei şi şapte ani, care vizează agresiuni săvârşite în perioada 1998-2010 asupra celor patru victime prezumate.

Cele mai citite

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă