Protest în negru la Globurile de Aur. Cele mai celebre actrițe militează împotriva discriminării

Ediția din acest an a ceremoniei Globurile de Aur va rămâne în istorie, cu siguranță. Toate actrițele invitate la gală se vor îmbrăca în negru din cap până în picioare, protestând, astfel, împotriva abuzului sexual și a discriminării salariale.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.01.2018 - 10:47

Intre initiatoarele proiectului sunt Shonda Rhimes, Reese Witherspoon, Eva Longoria si Emma Stone (adica unele dintre cele mai influente femei de la Hollywood), dar in proiect sunt implicate peste 300 de actrite. Au mai fost mentionate la lansare Ashley Judd, America Ferrera, Natalie Portman, Kerry Washington, Jill Soloway si Donna Langley, potrivit bazavan.ro.

Time-up urmeaza sa ofere support legal oricarei actrite aflate intr-o situatie de hartuire sexuala sau de plata nepotrivita pentru rolul sau in film, dar si femeilor din alte domenii de activitate acuzate de discriminare au hartuire sexuala.

Justificarea actritelor pentru a imbraca toate negru la Globurile de aur este urmatoarea: “Show-urile acestea se bazeaza se bazeaza pe noi, femeile, si pe partea de glam pe care o aducem – pe covorul rosu, in timpul ceremoniei. Daca toate purtam ca o uniforma, e un semnal puternic de atragere a atentiei. Sigur ca rochiile vor fi glam si vor avea elemenet spectaculoae pentru ca nu suntem la o inmormantare, dar toate vom fi in negru” – a explicat Eva Longoria.

Comentarii