Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dacă urmează să îți amenajezi casa, restaurantul sau biroul, Romexpo, magazinul Dizainăr și Revista Atelierul organizează pe 9 martie, ora 11.00, conferința Ambient Expo 2018 din cadrul târgului

Profesioniștii în design interior îți dau întâlnire la conferința Ambient Expo

Dacă urmează să vă amenajaţi casa, restaurantul sau biroul, Romexpo, magazinul Dizainăr și Revista Atelierul organizează pe 9 martie, ora 11.00, conferința Ambient Expo 2018 din cadrul târgului

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 02.03.2018 - 21:21

La conferința Ambient Expo poți să afli despre Stilurile amenajărilor interioare de la unii dintre cei mai apreciați designeri și arhitecți de interior din România.

 Conferința Ambient Expo 2018, va avea loc în Pavilionul nou B2 din complexul expozițional Romexpo, la standul Dizainăr, și va oferi exemple de bune practici în designul de interior.

 Anul acesta tema conferinței este “Stilurile amenajărilor interioare”, iar profesioniștii care ne vor ajuta să înțelegem ce stil ni se potrivește și vor vorbi despre unele dintre cele mai cunoscute proiecte de design ale lor sunt: Omid Ghannadi, arhitect și designer de interior, Ileana Răducanu, profesor de design interior, redactor șef Elle Decoration Romania, talent scouter, Mihai Popescu, designer, Twins Studio, Arh. Marilena Popa & Arh. Alina Catrina, Zada Architecture, Arh. Cristina Stroe & Arh. Diana Nitreanu, Laboratorul de Arhitectură, Alex Adam, co-fondator AA Studio.

Moderator: Mihnea Ghilduș, designer, DZNR Design Studio

 “Ne aflăm frecvent în situații în care avem impresia că ne pricepem la toate. De exemplu eu am impresia că știu să cânt la chitară, până văd privirile îngrozite ale celor care mă ascultă. Și chiar știu să cânt dar nu ca un profesionist și cu siguranță nu mă va primi nimeni la vreo emisiune de talente. Din păcate și atunci când vine vorba de designul de interior, mulți români au impresia că se pricep să-și amenajeze singuri locuința, restaurantul sau hotelul și poate că și prietenii lor privesc oripilați rezultatul, dar le e teamă să o spună. În acest domeniu eu sunt profesionistul care folosește designul românesc atât ca unealtă dar și ca produs finit în amenajările interioare.

Vă invităm pe 9 martie, la Romexpo, la o discuție cu alți profesioniști care scriu istoria designului românesc și care vor demonstra de ce e atât de important să lucrezi alături de un designer sau un arhitect atunci când începi un proiect de amenajare.” Mihnea Ghilduș, designer, moderatorul conferinței Ambient Expo 2018.

 La eveniment sunt așteptați și designeri, producători și antreprenori români din domeniile conexe, presa de profil cât și studenții de la facultățile de Arhitectură și Design. 

 Pentru a afla mai multe informații despre speakeri și program, urmăriți evenimentul pe Facebook și site-ul www.ambient-expo.ro.

Accesul se face pe bază de invitaţie. Pentru a obține invitația, vă rugăm să transmiteți un e-mail cu subiectul #ConferintaAMBIENTexpo2018, la: [email protected] Locurile sunt limitate.

 

Comentarii

loading...