13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestylePrințul William și Kate aniversează 10 ani de căsnicie. Cum au marcat...

Prințul William și Kate aniversează 10 ani de căsnicie. Cum au marcat evenimentul

Este zi de sărbătoare în familia ducilor de Cambridge. Fiul cel mare al prințesei Diana s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Kate Middleton, pe 29 aprilie 2011. Cei doi s-au căsătorit la catedrala Westminster din Londra, după o relație de durată.

Ducele și ducesa de Cambridge își marchează joi cea de-a 10-a aniversare de nuntă cu lansarea a două noi portrete, care au fost realizate săptămâna aceasta la Palatul Kensington de fotograful Chris Floyd.

Într-una dintre fotografii o observăm pe Kate zâmbitoare sprijinită de umărul lui William. Fotografia intimă amintește de portretul lor de logodnă din 2010. În al doilea portret, cuplul se ține de mână în timp ce William se uită la Kate, care radiază într-o rochie albastră.

 

Cei doi s-au cunoscut în timpul studenției la Universitatea St. Andrews. Atât Kate, cât și William și-au obținut diplomele de licență la instituția scoțiană (ea a studiat istoria artei, în timp ce el a studiat geografia). Relația lor a început în 2003 și au fost pentru prima oară surprinși de paparazzi ăn 2004 la o vacanță de schi. 

 

Logodna a avut loc pe 20 octombrie 2010, în timpul unei vacanțe în Kenya. William i-a oferit lui Kate inelul de logodnă al mamei sale, prințesa Diana. De când au făcut marele pas cei doi au devenit părinții a trei copii Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Coliban, tun la final de mandat. Primăria Brașov, disperată să dea peste un mil. euro pe un imobil în litigiu

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban (USR), se grăbește să încheie o afacere imobiliară profitabilă pentru controversata femeie de afaceri Carmen Palade, ale căror firme...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...

Institutul Național de Administrație oferă inteligență artificială pentru prefecți și subprefecți

Institutul Național de Administrație (INA) și-a lansat oferta programelor de formare profesională pentru anul 2024, primele module noi fiind cele despre utilizarea inteligenței artificiale. INA...
Ultima oră
Pe aceeași temă