Prințul William și Kate aniversează 10 ani de căsnicie. Cum au marcat evenimentul

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, aniversează pe 29 aprilie 10 ani de la nunta lor. Cei doi au marcat evenimentul lansând două noi fotografii, care îi surprind în ipostaze extrem de romantice.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

29.04.2021 - 15:05

Este zi de sărbătoare în familia ducilor de Cambridge. Fiul cel mare al prințesei Diana s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Kate Middleton, pe 29 aprilie 2011. Cei doi s-au căsătorit la catedrala Westminster din Londra, după o relație de durată.

Ducele și ducesa de Cambridge își marchează joi cea de-a 10-a aniversare de nuntă cu lansarea a două noi portrete, care au fost realizate săptămâna aceasta la Palatul Kensington de fotograful Chris Floyd.

Într-una dintre fotografii o observăm pe Kate zâmbitoare sprijinită de umărul lui William. Fotografia intimă amintește de portretul lor de logodnă din 2010. În al doilea portret, cuplul se ține de mână în timp ce William se uită la Kate, care radiază într-o rochie albastră.

 

Cei doi s-au cunoscut în timpul studenției la Universitatea St. Andrews. Atât Kate, cât și William și-au obținut diplomele de licență la instituția scoțiană (ea a studiat istoria artei, în timp ce el a studiat geografia). Relația lor a început în 2003 și au fost pentru prima oară surprinși de paparazzi ăn 2004 la o vacanță de schi. 

 

Logodna a avut loc pe 20 octombrie 2010, în timpul unei vacanțe în Kenya. William i-a oferit lui Kate inelul de logodnă al mamei sale, prințesa Diana. De când au făcut marele pas cei doi au devenit părinții a trei copii Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. 

Citește totul despre:

Comentarii