2.8 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeLifestylePrințul William rupe tăcerea și răspunde acuzațiilor făcute de Harry și Meghan!

Prințul William rupe tăcerea și răspunde acuzațiilor făcute de Harry și Meghan!

Într-o vizită oficială la o școală din Londra, alături de soția sa Kate, prințul William a răspuns pentru prima oară în mod public acuzațiilor aduse de fratele său și soția acestuia, Meghan, potrivit cărora familia regală ar fi rasistă.

 

Întrebat de către un reporter de la Sky News dacă a vorbit cu fratele său, Prințul Harry, după interviul găzuit de Oprah Winfrey, William a precizat scurt. 

„Nu, încă nu am vorbit cu el, dar o voi face”, a răspuns William.

Ulterior, Ducele de Cambridge a respins acuzațiile de rasism venite din partea lui Meghan Markle la adresa familiei regale. 

„Nu suntem o familie rasistă”, a declarat Prințul William.

Meghan Markle a acuzat familia soțului ei de rasism după ce aceștia au purtat discuții  despre cât de închis la culoare s-ar fi putut dovedi copilul ei și al Prințului Harry, Archie. Din același motiv fiul lor nu ar fi primit măsuri de securitate obișnuite pentru membrii familiei regale.

Aceasta a fost totodată deranjată de faptul că nimeni nu i-a luat apărarea după ce tabloidele din Marea Britanie au făcut o serie de atacuri rasiste la adresa ei. 

De altfel, regina Elisabeta a precizat în comunicatul de marți referitor la acest subiect că se va ocupa personal de această problemă de care nu era înștiințată. 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă