Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Prinţul William: „Mi-aş susţine copilul dacă ar fi gay”

Prinţul William al Marii Britanii a declarat că şi-ar „susţine în totalitate” copiii dacă ar fi gay, însă a recunoscut că s-ar îngrijora din cauza „presiunilor suplimentare” la care ar fi supuşi, conform BBC.

Share

Rl online 0 comentarii

26.06.2019 - 19:12

El a afirmat că s-a gândit la acest lucru de când a devenit părinte.

„Mi-aş fi dorit să fi trăit într-o lume în care acest lucru este normal şi cool, dar în mod special pentru familia mea şi poziţia în care suntem, nu sunt aşa de sigur”, a afirmat el.

Ducele de Cambridge vorbea tinerilor la un eveniment de caritate pentru persoanele LGBT în Londra.

Organizaţia Albert Kennedy susţine tinerii LGBT care sunt în pericol de a rămâne pe străzi.

Ducele a afirmat că ar susţine „orice decizie” ar lua copiii săi, însă a adăugat: „Mă îngrijorează ca părinte. Câte bariere vor fi, cuvinte pline de ură, persecuţie şi discriminare, aceste lucruri mă îngrijorează”, a afirmat el.

„Însă ţine de noi toţi să încercăm să schimbăm aceste lucruri şi să ne asigurăm că ele devin elemente ale trecutului”, a adăugat prinţul.

El şi-a exprimat şocul cu privire la un atac recent asupra a două femei gay într-un autobuz din Londra, declarând: „Am fost revoltat”.

Tim Sigsworth, directorul executiv al organizaţiei Albert Kennedy, a declarat că afirmaţiile ducelui vor face „o mare diferenţă”.

Sigsworth a declarat: „Eu am fost respins de mama mea şi ideea că viitorul monarh spune că îşi va susţine copiii dacă vor fi persoane LGBT este un mesaj pentru întreaga societate, un mesaj că avem nevoie de susţinere şi trebuie să dăm putere persoanelor LGBT”.

Comentarii

loading...