12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestylePrințul William, mesaj emoționant în memoria bunicului său, prințul Philip

Prințul William, mesaj emoționant în memoria bunicului său, prințul Philip

Prințul William a adus astăzi primul său omagiu public bunicului său „extraordinar” , prințul Philip și a lăudat dedicarea sa pentru „Regină, țară și Commonwealth” în timpul celor 99 de ani „dedicați serviciului”.

Ducele de Cambridge a lansat, de asemenea, o nouă fotografie, făcută de soția sa Kate, cu bunicul său alături de prințul George, într-una dintre trăsurile sale din domeniul Sandringham din Norfolk în 2015.

, William a spus că este recunoscător că a avut parte de „prezența durabilă” și sprijinul ducelui de Edinburgh în „cele mai grele zile” din viața sa – vorbind probabil de moartea mamei sale, prințesa Diana – și este recunoscător pentru „bunătatea pe care i-a arătat-o” lui Kate de când au devenit un cuplu în 2003.

Al treilea succesor la tron ​​a mai spus că îi va fi dor de „bunicul” său, dar s-a angajat să „facă ceea ce și-ar fi dorit și o va sprijini pe regină în anii următori”. De asemenea a dezvăluit cum copiii săi vor prețui întotdeauna timpul pe care l-au petrecut în compania cu străbunicului lor înainte să moară.

Iată întreaga declarație a prințului William:

 „Secolul de viață al bunicului meu a fost definit de slujire – către țara și Commonwealth-ul său, către soția și regina sa și către familia noastră.

Mă simt norocos că nu doar că am avut exemplul său care să mă ghideze, ci prezența sa durabilă până în propria mea viață de adult – atât în ​​vremuri bune, cât și în cele mai grele zile. Voi fi mereu recunoscător că soția mea a avut atâția ani la dispoziție să-l cunoască pe bunicul meu și pentru bunătatea pe care i-a arătat-o. Nu voi lua niciodată de la sine înțeles amintirile speciale pe care copiii mei le vor avea întotdeauna despre străbunicul lor venind să îi ia în trăsura lui și să vadă singuri simțul său contagios al aventurii, precum și simțul umorului ironic.

Bunicul meu era un om extraordinar și făcea parte dintr-o generație extraordinară. Eu și Catherine vom continua să facem ceea ce și-ar fi dorit și o vom sprijini pe Regină în anii următori. Îmi va fi dor de bunicul meu, dar știu că ar vrea ca noi să continuăm treaba”.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă