Prințul Harry la deschiderea circuitului de curse Silverstone. 6 martie 2020. Credit foto – Alpha Press/HEPTA

Prințul Harry s-a apucat de muncă! Detaliile serialului pe care îl pregătește la Netflix

Viața independentă vine la bagaj și cu responsabilitați. După ce s-a plâns că familia regală l-a lăsat fără bani, prințul Harry s-a angajat pentru prima oară în viața lui la vârsta de 36 de ani.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

07.04.2021 - 15:00

Mijlocul săptămânii debutează cu un nou anunț din partea cuplului Harry și Meghan Markle. În toamna anului 2020 aflam că cei doi au decis să devină producători la Hollywood. Foștii duci de Sussex au semnat la vremea respectivă un contract multianual cu platforma de streaming Netflix, în urma căruia urmau să producă mai multe programe TV. Iată că, la jumătate de an apar noi detalii despre primul proiect al cuplului, care se va concentra pe una dintre cele mai pasionate cauze ale lui Harry din vremea când încă era membru senior în familia regală. 

Harry și Meghan vor produce prin intermediul companiei lor Archwell Productions o serie documentară intitulată „Inima lui Invictus”. Serialul va reda povestea „unui grup de concurenţi extraordinari din întreaga lume, toţi membrii sau foşti membrii ai armatei care au suferit răni sau boli ce le-au schimbat viaţa pe drumul spre Jocurile Invictus Haga 2020, care vor avea loc în 2022 “, arată un comunicat de presă transmis de Netflix. „Încă de la primele Jocuri Invictus din 2014, am știut că fiecare concurent va contribui în mod excepțional la un mozaic de rezistență, determinare și hotărâre”, a spus prințul Harry într-o declarație. „Această serie va oferi comunităților din întreaga lume o fereastră către poveștile impresionante și înălțătoare ale acestor concurenți pe drumul lor către Olanda anul viitor”.

Prinţul Harry este fondatorul evenimentului sportiv Invictus, jocurile folosesc puterea sportului pentru a inspira recuperarea, a sprijini reabilitarea și a genera o înțelegere și respect mai larg pentru toți cei care își servesc țara.  Seria  de documentare va avea mai multe episoade și va fi produsă în colaburare cu fundația The Invictus Games, iar proiectul „va furniza finanțări semnificative organizaței”, potivit Netflix. Seria va fi regizată de Orlando von Einsiedel şi de producătoarea Joanna Natasegara, care au câştigat un Oscar pentru scurtmetrajul lor din 2016 „Căştile albe”. 

Citește totul despre:

#prințul harry #netflix

Comentarii