9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestylePrințul Harry & Meghan Markle: În pragul de a pierde tot!

Prințul Harry & Meghan Markle: În pragul de a pierde tot!

 

Perioada următoare este plină de așteptări pentru Ducii de Sussex și nu toate într-un sens bun.

 

Pe lângă faptul că așteaptă încă un copil, cei doi trebuie să primească un răspuns și din partea familiei regale cu privire titlurile și patronajele regale în luna martie, atunci când vor fi reanalizate condițiile în care cei doi au renunțat la titlul de membri seniori.

Publicația People scrie că este foarte probabil ca Regina să le impună celor doi să renunțe la patronajele regale – care reprezintă implicarea lor în numeroase organizații caritabile din Marea Britanie – care au fost acordate cuplului de către regina Elisabeta. De asemenea, se așteaptă ca Harry să-și piardă titlurile militare onorifice. (Au fost păstrate anul trecut și nu au fost transmise altor membri ai familiei regale.)

Deciziile finale nu au fost încă confirmate, dar se pare că se așteaptă ca hotărârea să fie luată mai devreme decât era planificată inițial, adică pe 31 martie.  Cu toate acestea, deși cuplul nu mai folosește titlurile de Altețe regale se așteaptă se le fie permis să folosescă titlurile de Duci de Sussex.

Prin urmare, Prințul Harry va trebui să renunțe la toate titlurile militare onorifice, dar și la rolul de membru al familiei regale care susține maratonul Londrei, Rugby Football Union și Rugby Football League. Lui Meghan i se va cere să renunțe la patronajul Teatrului Național Britanic.

Harry va fi cel mai afectat de pierderea numirilor sale militare onorifice și a sugerat că i-ar plăcea să le păstreze, a raportat Daily Telegraph la începutul acestei luni. Un apropiat al celor doi spune că, indiferent de decizia finală cu privire la numirile sale militare și ale Commonwealth-ului, „Harry va fi întotdeauna un mare ambasador pentru această țară”.

Surse de la Palat au declarat că provocarea de a păstra rolurile regale provine din relațiile comerciale ale cuplului cu Netflix și Spotify – parteneriate care i-au ajutat să își realizeze visul de a deveni independenți din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, opinia reginei este că membrii familiei regale nu pot fi „jumătate în familia regală, jumătate afară” – adică reprezentând regina și Marea Britanie, urmărind în același timp obiective financiare personale. O sursă adaugă: „I-a fost clar de la început că un rol hibrid nu este o opțiune”.

Un interviu care le-ar putea schimba destinul

La o zi după ce au anunțat că vor fi din nou părinți, Prințul Harry și Meghan Markle au acceptat invitația companiei de televiziune CBS de a fi intervievați de nimeni alta decât prietena lor, Oprah Winfrey.

 

CBS a anunțat luni că va difuza pe 7 martie 2021, „Oprah with Meghan and Harry: A CBS Primetime Special”, un interviu care va dura 90 de minute în care Meghan va vorbi deschis despre schimbările din viața ei de când a devenit ducesă de Sussex, căsnicia cu Harry, maternitate, dar și cât de greu este să fie unele dintre cele mai urmărite persoane de pe pământ. Conform aceluiași anunț reiese că Harry se va alătura ulterior discuției în care vor vorbi despre cum li s-a schimbat viața de când trăiesc în Statele Unite ale Americii, dar și ce planuri de viitor au.

Oprah Winfrey este o prietenă apropiată a cuplului și cu siguranță va reuși să afle detalii picante din viața personală a Ducilor de Sussex. Oprah a fost prezentă inclusiv la nunta celor doi care a avut loc în mai 2018. Oprah este vecină cu Harry și Meghan, aceștia locuind în Montecito, California.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...
Ultima oră
Pe aceeași temă