11.1 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Prințul Harry a anunțat că va lansa primul său volum de memorii

Prințul Harry a decis să își spună povestea în cadrul unui volum de memorii la care scrie de o bună bucată de timp. Volumul ne va arăta o parte din drumul parcurs de Harry în viața familiei regale, dar și despărțirea de aceasta, chiar prin ochii nepotului reginei Elisabeta a II-a, care se pare că știa de intențiile sale:

„Scriu asta nu ca prințul care m-am născut, ci ca bărbatul care am devenit. Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, și speranța mea este că faptul de a-mi spune povestea, cu urcușurile și coborâșurile ei, cu greșelile și cu lecțiile învățate, poate să arate că, indiferent de unde venim, avem mai multe lucruri în comun decât am crede (…). Sunt foarte recunoscător pentru șansa de a împărtăși ce am învățat pe parcursul vieții mele de până acum și sunt încântat de ideea că oamenii vor citi o poveste a vieții mele la prima mână, care este corectă și pe deplin adevărată.”

Un fragment din partea editurii, publicat de cei de la Page Six, spune:

„Într-un volum de memorii intim și scris din inimă de unul dintre cele mai fascinante și influente personaje publice ale vremurilor noastre, Prințul Harry va împărtăși, pentru prima dată, povestea clară a experiențelor, aventurilor, pierderilor sale și lecțiile de viață care l-au format.” Odată cu declarația oferită de Harry, editura precizează că volumul va acoperi „o viață în fața publicului, din copilărie până în prezent, incluzând dedicarea sa pentru a servi populația, serviciul militar care l-a dus de două ori pe linia frontului în Afganistan, dar și bucuria pe care a găsit-o în viața ca tată și soț”.

Se pare că scopul lui Harry nu este de a strânge bani prin lansarea acestei cărți. Veniturile din acest volum vor fi donate în scop caritabil, cu toate astea, alte publicații din Statele Unite precizează că prințul ar fi încasat deja un avans de 20 de milioane de dolari pentru cartea sa. Tot PageSix a scris că Harry a fost ajutat pentru scrierea volumului său de autorul J.R. Moehringer, câștigător al premiului Pulitzer și cunoscut pentru ajutorul similar oferit soților Obama.

Ultima oră
Pe aceeași temă