2.1 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeLifestylePrințul Charles, William și Harry, prima discuție după scandal

Prințul Charles, William și Harry, prima discuție după scandal

William a anticipat această conversație cu fratele său în urmă cu câteva zile, când povestea presei că urmează să discute cu fratele său despre cele întâmplate, dorind tot atunci să sublinieze că familia sa nu este „rasistă”. 

Potrivit DailyMail, o prietenă apropiată al lui Meghan Markle, Gayle King a dezvăluit presei că această discuție a avut deja loc. 

Din păcate, aceasta a susținut că discuțiile purtate de cei trei nu au fost „productive’ și că Harry și Meghan erau dornici ca „familia regală să intervină și să spună presei să se oprească cu poveștile nedrepte, inexacte, false, care cu siguranță au o înclinație rasială’.

„Ei bine, nu încerc să dau știri, dar de fapt i-am sunat pentru a vedea cum se simțeau și este adevărat, Harry a vorbit cu fratele său  și cu tatăl său. Cuvântele care au descris acele conversații au fost următoarele: nu au fost productive. Dar sunt bucuroși că au început cel puțin o conversație. Și cred că ceea ce îi deranjează încă este că palatul continuă să spună că vor să rezolve problema în mod privat, dar totuși apar aceste povești false care sunt foarte disprețuitoare împotriva lui Meghan.

Nimeni din familia regală nu a vorbit încă cu Meghan, în acest moment. Și cred că este frustrant pentru ei să vadă că este o conversație rasială despre Familia Regală, atunci când tot ce și-au dorit tot timpul a fost ca regala să intervină și să spună presei să se oprească cu poveștile nedrepte, inexacte, false, care cu siguranță au o înclinație rasială . Și până când nu vor putea recunoaște acest lucru, cred că va fi greu să meargă mai departe. Dar amândoi vor vindecare în această familie. La sfârșitul zilei, aceasta este familia lui Harry’, a declarat Gayle King. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

România intră complet în Schengen abia la finalul lui 2024, recunoaște premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu, deși anunța acum două zile că România intră în Schengen, a revenit asupra acestei declarații și a recunoscut că momentul aderării...

România intră complet în Schengen abia la finalul lui 2024, recunoaște premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu, deși anunța acum două zile că România intră în Schengen, a revenit asupra acestei declarații și a recunoscut că momentul aderării...

Andrei Baciu a demisionat din fruntea CNAS, după ce numele lui apare în dosarul vaccinurilor

Medicul Andrei Baciu și-a anunțat demisia, în dimineața de 11 decembrie 2023, din funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS). Demisia...
Ultima oră
Pe aceeași temă