Prinţesa Eugenie a Marii Britanii se va căsători vineri

Prinţesa Eugenie a Marii Britanii se va căsători vineri, iar Theodora Williams, fiica în vârstă de 6 ani a lui Robbie Williams, va fi una dintre domnişoarele de onoare, potrivit unui anunţ făcut de Palatul Buckingham.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.10.2018 - 09:13

Eugenie, în vârstă de 28 de ani, este fiica prinţului Andrew, al treilea copil al reginei Elizabeth II, şi a fostei lui soţii Sarah Ferguson, ducesă de York. Ea se va căsători cu Jack Brooksbank, în vârstă de 32 de ani, la Castelul Windsor.

Robbie Williams şi soţia lui, Ayda Field, sunt prieteni cu prinţesa Eugenie şi sora ei, prinţesa Beatrice, şi vor participa la ceremonie, scrie presa britanică.

Prinţesa Charlotte, în vârstă de 3 ani, fiica prinţului William şi a lui Kate Middleton, va fi, de asemenea, domnişoară de onoare, iar prinţul George, primul născut al ducilor de Cambridge, va fi paj.

Cea mai recentă nuntă pe care a găzduit-o Castelul Windsor a fost cea a prinţului Harry cu Meghan Markle, în mai 2018.

Un număr de 1.200 de persoane din Marea Britanie au fost invitate să participe, pe domeniul Windsor, la festivităţi şi să îi salute pe miri la ieşirea din capela St. George, după ceremonie.

Prinţesa Eugenie, a noua în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, lucrează în domeniul artei, în timp ce logodnicul ei, fost manager al clubului de noapte londonez Mahiki, activează în industria băuturilor şi ospitalităţii.

Ea a rugat-o pe prinţesa Beatrice să îi fie domnişoară de onoare, iar cavaler va fi fratele viitorului mire, Thomas Brooksbank.

Comentarii