15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestylePrimul Târg de Sânziene al Grădinii cu Artiști, weekendul acesta în Parcul...

Primul Târg de Sânziene al Grădinii cu Artiști, weekendul acesta în Parcul Kiseleff

 Sărbătoarea de Sânziene, sau Drăgaica, se spune din moși-strămoși că e una magică, iar acesta e motivul pentru care Grădina cu Artiști o va sărbători de două ori anul acesta, pe 15 – 16 iunie în Parcul Kiseleff și pe 22 – 23 iunie în Grădina Icoanei. Plănuim să avem de două ori mai multe nopți în care toate minunile sunt posibile și cerul se deschide și de două ori mai multe zile în care zânele dansează și sărbătoresc  soarele, dragostea și pofta de viață.

Credem că toate fetele sunt zâne de Sânziene și trebuie să fie și mai frumoase, așa că am pregătit târg mare cu meșteri pricepuți care ne aduc haine, bijuterii, accesorii felurite și multe alte lucrușoare cu care să vă împodobiți, pe care să le purtați, oferiți în dar sau luați acasă. Nu promitem că vă veți găsi ursitul la bâlciul nostru de Sânziene dar e un prilej bun să ieșiți din casă și să vedeți dacă a venit și el pe acolo să vă caute.

Și cei mici care ne trec pragul parcului vor avea parte de sesiunile lor de magie, când lucrurile nu o să mai fie exact ce erau –  transformând lutul și lâna în tot ce își imaginează, pictând obiecte din ceramic, sticlă sau îngerași din lemn și chiar experimentând cu origami.

Programul complet al Târgului de Sânziene îl găsiți pe pagina de Facebook Grădina cu Artiști (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) și pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă.

Parteneri media: RADIO GUERRILLA, Romania libera, Revista Atelierul, IQads, SMARK, Eva.ro, acasa.ro, PRwave, IQool, TheTrends.ro, FEEDER.ro, GOKID.ro, SuntParinte.ro, 4arte, Fashion8.ro, Goingout, InOras.ro, Bucuresti – bucuresteni.ro, România Pozitivă, Coțofana urbană, Recreativo, Gratuitor, Munteanu.

Detalii despre eveniment la anca@creativearts.ro.

 

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă