Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primul parc tematic de inteligenţă artificială din China, deschis în Beijing

Primul parc tematic de inteligenţă artificială din China a fost deschis publicului la începutul lunii noiembrie, după zece luni de renovare a unui parc municipal din nordul Beijingului, relatează luni Xinhua.

Share

Rl online 0 comentarii

05.11.2018 - 09:27

Autobuze fără şoferi, stâlpi de iluminat inteligenţi capabili să înregistreze date privind activitatea fizică şi difuzoare care răspund instrucţiunilor primite de la oameni se numără printre facilităţile din parcul Haidian, cu o suprafaţă de circa 34 de hectare.

Conducerea districtului Haidian şi compania furnizoare de internet Baidu au semnat un acord în ianuarie pentru realizarea proiectului ''oraşului inteligent''.

Parcul Haidian, vizitat anual de aproximativ 1,2 milioane de turişti, a fost ales pentru acest program pilot.

În total, zece departamente guvernamentale şi companii au participat la renovarea parcului în ultimele zece luni, după cum a precizat Che Jianguo din cadrul administraţiei parcului.

În ultimii ani, companiile din China specializate în înalta tehnologie şi-au îndreptat atenţia către industria inteligenţei artificiale, administraţia centrală subliniind în octombrie că aceasta va contribui la dezvoltarea noii generaţii de inteligenţă artificială din această ţară.

Comentarii

loading...