2.7 C
București
sâmbătă, 3 decembrie 2022
AcasăLifestylePrimarul Lia Olguța Vasilescu vrea să facă un Dracula Park la Craiova

Primarul Lia Olguța Vasilescu vrea să facă un Dracula Park la Craiova

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că vrea să construiască un obiectiv denumit Dracula Park la Craiova.

„L-au promis mulți, noi chiar o să-l facem!”, a promis primarul Lia Olguța Vasilescu într-o emisiune la postul Digi 24. După cum se știe, un fost ministru PSD al Turismului, Dan Matei Agaton, anunța acum mulți ani că va construi un asemenea obiectiv în județul Brașov, dar proiectul fostului ministru al Turismului n-a mai fost realizat.

Lia Olguța Vasilescu a precizat că la Craiova se va realiza, alături de Dracula Park, și un parc acvatic. Primarul din Craiova consideră că aceste obiective vor fi interesante și pentru localnici dar vor atrage și mulți turiști. Deja în Craiova vin turiști din străinătate, în condițiile în care, relativ aproape de Craiova, se află baza americană de la Deveselu, iar unii dintre militarii americani sunt vizitați în România de familiile lor.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă

3 COMENTARII

  1. Au ei pesedeii pe dracu in suflet…trebuie sa-i ridice statui si monumente,un altul a vrut sa-i ridice parc la constanta apoi l-a mutat in Ardeal ,a crescut valoarea terenurilor in vecinatatea viitorului Dracula Parc de sute de ori…acuma Olguta vrea sa-l aduca pe DRACU la Craiova,vrea neaparat sa-i arate recunostinta celui ce o ajuta sa fie prima doamna a Craiovei,vor accepta oltenii nazbatia sau in sfarsit se vor opune si-i vor zice doamnei Olguta Manda sa se potoleasca altfel va fi obligata se plece „tanda”…