Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-a dat startul celui mai tare festival gastronomic multicultural, Urban Grill Fest, un eveniment care a adus împreună la Romexpo peste 20 de culturi gastronomice din tări din toate colțurile lumii.

Prima zi de Urban Grill Fest- juriul specializat a delegat cel mai bun mic din retail-ul românesc

S-a dat startul celui mai tare festival gastronomic multicultural, Urban Grill Fest, un eveniment care a adus împreună la Romexpo peste 20 de culturi gastronomice din tări din toate colțurile lumii.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 31.05.2018 - 16:15

S-a dat startul celui mai tare festival gastronomic multicultural, Urban Grill Fest, un eveniment care a adus împreună la Romexpo peste 20 de culturi gastronomice din tări din toate colțurile lumii.

Joi, prima zi a evenimentului organizatorii au decis să testeze care a este cel mai bun mic din retail-ul bucureștean, un concurs la care au fost testate pantru categorii de mici: din carne de porc, carne de porc amestecată cu vită, vită și oaie și vită, porc și oaie. Jurului a fost alcătuit din experți într-ale bucătăriei precum Chef Toni, Chef  Bogdan Toader, vedete cunoscătoare și iubitoate de mâncare bună, precum Cătălin Dezbrăcatu și Tavi Colen, care vă așteaptă în seara de vineri la un concert inedit maraca Tavi Colen Band.

Jurizarea s-a realizat în funcție de aspectul micului înainte și după peparare, consistență, miros și gust. Conform experților, cel mai bine cotat mic din retail-ul bucureștean este pregătit de cei de la Selgros- mixul de porc și vită, urmat de micul din carne de porc, pregatit de cei de la Comtim; marca proprie Cora din mixul de porc și vită și tot din această categorie a fost cotat și micul marca Regis- Dedulești, iar pe locul cinci din 19 au fost preparatele de la Aldis.

”Nu aș renunța la magazinele dedicate, micii ce se găsesc în supermarketuri sunt foarte slabi în comparație cu cei preparați în măcelării, în fața ta”, a declarat Codrut Keghes  pe numele de scenă Cătălin Dezbracatu. Nici artistul Tavi Colen nu a fost foarte încântat de micii din hypermarketurile din România ”prefer să ii prepar la mine acasă, ce se găsește în hypermarketuri nici nu se compară cu ce poți face cu mâna ta”, susține artistul, care este de părere că media calității micilor jurizați a fost dinspre mediu spre slab. Cu toate astea, jurații au plecat cu stomacul plin, după ce au gustat toate cele 19 tipuri de mici.

Cu stomacul plin au plecat și vizitatorii evenimentului care s-au bucurat de specialități ungurești, libaneze, japoneze, românești sau argentiniene. Și dacă tot vorbim de argentina, Excelența Sa, Ambasadorul Argentinei în România a vizitat festivalul nostru și s-a oprit direct la standul românesc de unde a gustat grătarul așa cum îl fac românii mai bine, și a asigurat că duminică, în ultima zi a evenimentului, Amabasada Argentinei va realiza o demonstrație specială de cum se pregătește celebra friptură argentiniană.

Muzica, atmosfera și mâncarea bună au fost la ele acasă la Urban Grill Fest și așa va continua și în zilele următoare. Pentru vineri și sâmbătă organizatorii au pregătit un BBQ party la care va participa și Iuliana Luciu îmrepună cu alte vedete, deci nu trebuie să ratezi! Festivalul de încheie duminică, 3 iunie.

mai multe detalii pe: www.urbangrillfest.ro sau www.facebook.com/urbangrillfest/

 

Citește totul despre:

#urbangrillfest

Comentarii

loading...