Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Prezervativul inteligent îţi spune cât eşti de bun la pat

Diversitatea gadgeturilor nu avea cum să ocolească un domeniu pe cât pare de tabu, pe atât de căutat în special de bărbaţi: sexul. Şi ce poate fi mai util decât un prezervativ inteligent care îţi poate oferi detalii certe despre cât de bun eşti la pat?

Share

Elena Marinescu 0 comentarii

Actualizat: 04.05.2018 - 09:30

Mizând pe interesul crescut al bărbaţilor pentru performanţele sexuale, o companie din Marea Britanie a inventat primul prezervativ inteligent, capabil să colecteze informaţii detaliate despre calitatea actului sexual. Este vorba despre un gadget ce poate oferi un feedback în timp real, spre deosebire de cel obţinut de la partenere, având în vedere tendinţa femeilor de a menaja orgoliul şi sensibilitatea partenerilor de cuplu.

Dispozitivul, denumit i.Con, detectează inclusiv bolile cu transmitere sexuală prin intermediul unei brăţări high-tech montate pe un prezervativ normal la baza penisului, care transmite ulterior datele către un telefon mobil cu ajutorul unui nano-chip dotat cu aplicaţie compatibilă cu Android şi iOS. Acesta poate fi încărcat într-o oră la computer prin intermediul unui port micro-USB, durata de utilizare fiind de 7-8 ore. Brăţara din cauciuc este suficient de flexibilă pentru a se potrivi oricărei mărimi a organului sexual şi este rezistentă la apă. În plus, gadgetul îi oferă utilizatorului informaţii diverse, de la câte calorii arde în timpul actului sexual până la viteza mişcărilor sale în pat, temperatura pielii, circumferinţa penisului, durata actului sexual sau câte poziţii diferite a încercat în timpul unei săptămâni, în timpul unei luni sau în timpul unui an.

Nu vei ști că este acolo

Potrivit unui purtător de cuvânt al producătorului British Condoms, i.Con este foarte comod. „Nu vei şti că este acolo, deoarece este foarte uşor şi neinvaziv.” Specialiştii atrag însă atenţia că există pericolul ca bărbaţii să se concentreze excesiv pe performanţele sexuale şi pe informaţiile oferite de i.Con, în loc să se bucure de actul sexual în sine, situaţie care ar putea afecta stabilitatea relaţiei de cuplu. Totuşi, creatorii gadget-ului susţin că un astfel de dispozitiv are beneficii certe pentru bărbaţi, aceştia putând să-şi îmbunătăţească performanţele sexuale, precum şi încrederea în sine atunci când se află în dormitor. Deocamdată, prezervativul inteligent este disponibil doar în Marea Britanie, unde se vinde cu 60 de lire sterline. În cazul în care va avea succes, British Condoms promite să facă livrări şi pe pieţele internaţionale. 

Potrivit Metro News, peste 900.000 de bărbaţi şi-au exprimat deja dorinţa de a achiziţiona un astfel de gadget.

Comentarii

loading...