10.2 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestylePreşedinta organizaţiei Time's Up a demisionat

Preşedinta organizaţiei Time’s Up a demisionat

Borders a renunţat la acest post din cauza unor probleme de familie, a afirmat ea într-un comunicat. Rebecca Goldman, COO al Time’s Up, va fi noul preşedinte interimar. 

“Pe măsură ce Time’s Up continuă să crească, sunt mândră de munca pe care am făcut-o pentru dezvoltarea ei”, a spus Borders. “Din nefericire, cu mare regret trebuie să demisionez din Time’s Up pentru a mă dedica familiei. Apreciez oportunitatea care mi-a fost oferită pentru a susţine misiunea şi sper ca eforturile mele să continue să inspire”. 

“Cu recunoştinţă pentru activitatea ea, Time’s Up acceptă şi sprijină decizia Lisei Borders de a demisiona din funcţia de preşedinte”, se arată într-un comunicat al organizaţiei. “Ştim că a fost decizia corectă pentru Lisa ca şi pentru organizaţie. Rebecca Goldman, chief operating officer, va fi preşedintele interimar. Ne menţinem ferm misiunea de a crea siguranţă, corectitudine şi demnitate la locul de muncă pentru toate femeile”. 

Borders a fost numită prima preşedintă şi CEO a Time’s Up  în octombrie, la 10 luni de când organizaţia a fost creată. Înainte, ea a fost preşedinta Asociaţiei Naţională de Baschet a Femeilor. 

Time’s Up a fost înfiinţată în ianuarie 2018 după acuzaţiile de comportament sexual nepotrivit aduse lui Harvey Weinstein, Kevin Spacey şi Matt Lauer. Printre celebrităţile care sprijină mişcarea se numără Shonda Rhimes, Eva Longoria, Reese Witherspoon şi Ava DuVernay.

Până în prezent, Time’s Up Legal Defense Fund a ajutat aproape 4.000 de femei şi bărbaţi care au fost afectaţi de abuz sexual, hărţuiri sau discriminare la locul de muncă. 

Cele mai citite

Julius Meinl Living a cumpărat hotelul Ambasador din București

Julius Meinl Living anunță finalizarea achiziției Hotelului Ambasador din București, cu o suprafață de 12.600 mp. Hotelul se va redeschide în 2027 după renovare...

FOTO. Anca Dumitra, Gianina din “Las Fierbinți”, a făcut marele anunț! Ce se întâmplă cu actrița

Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul său ca „Gianina” în popularul serial de la Pro TV "Las Fierbinți", a făcut marele anunț: este însărcinată cu...

SAMEDAY ar putea prelua compania de curierat rapid Sprinter din Ungaria

SAMEDAY, cunoscută pentru inovația sa în domeniul livrărilor și introducerea livrărilor easybox în România, anunță planurile de preluare a companiei de curierat rapid Sprinter...
Ultima oră
Pe aceeași temă