Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: www.personaldreamer.com

Preoții români încep să permită sexul în post. Ce condiții trebuie respectate

Preoții Bisericii Ortodoxe Române încep să permită activitatea sexuală în timpul postului, însă cu respectarea anumitpr condiții.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.03.2018 - 10:08

Prin tradiție, postul include și abstinența sexuală, dar preoții români încep să admită derogări de la această regulă.

Un preot citat de postul Antena 3 explică ideea că activitatea sexuală ar trebui permisă chiar în timpul postului, dar cu condiția ca partenerii să fie căsătoriți. Pentru cei necăsătoriți, activitatea sexuală în perioada de post nu este deloc permisă.

O altă condiție sugerată de preot este ca zilele de amor să fie, în timpul postului, doar cele de marți, joi și sâmbătă - cunoscut fiind faptul că zilele de luni, miercuri și vineri sunt special dedicate pentru post.

În opinia preotului intervievat de Antena 3, femeile căsătorite care refuză sexul cu soțul lor, timp de 40 de zile, dau dovadă de "egoism".

Comentarii

loading...