22.5 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăLifestylePremiile Oscar 2021. Anthony Hopkins este cel mai vârstnic actor câștigător

Premiile Oscar 2021. Anthony Hopkins este cel mai vârstnic actor câștigător

Astfel, Anthony Hopkins, în vârstă de 83 de ani, a devenit cel mai vârstnic actor premiat la Oscar. Pentru că se afla în Marea Britanie, premiul a fost ridicat de actorul și prietenul lui Hopkins, Joaquin Phoenix. 

Premiul primit de Hopkins a ridicat și nemulțumiri printre spectatorii care și-ar fi dorit ca statueta mult râvnită să fie acordată postum actorului Chadwick Boseman.

La câteva ore după ce a primit premiul, actorul a transmis și un mesaj de mulțumire în mediul online.

„La 83 de ani, nu mă aşteptam să primesc acest premiu, chiar nu. Sunt foarte recunoscător Academiei. Vreau să îi aduc un omagiu lui Chadwick Boseman, care a fost luat de lângă noi mult prea devreme. Chiar nu mă aşteptam la asta, aşa că mă simt foarte privilegiat şi onorat”, a spus Anthony Hopkins.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

Lungmetrajul  „The Father” a primit în total şase nominalizări la Oscar. Producția a fost declarată câștigătoare și la categoria „Cel mai bun scenariu adaptat”.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă