6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestylePregateste-te pentru sezonul cald! Pergole si vele de umbrire pentru seri placute...

Pregateste-te pentru sezonul cald! Pergole si vele de umbrire pentru seri placute in gradina

SC Shading redefineste confortul si va transforma terasa si spatiul exterior in adevarate locuri de relaxare. Profesionalism si experienta sunt cuvintele cheie care determina alegerea furnizorului unui anumit serviciu. Daca ii doriti pe cei mai buni specialisti in siteme de protectie si umbrire, vi-i punem la dispozitie pentru realizarea proiectului dumneavoastra.

Va oferim o gama variata de pergole retractabile de inalta calitate, personalizate in functie de preferintele dumneavoastra  si  garantia durabilitatii si fiabilitatii. Alegeti culoarea, dimensiunile, forma si mecanismul de strangere care se incadreaza in exigentele si bugetul pe care il alocati acestui tip de amenajare! Noi va livram pergola perfecta pentru orice anotimp! Acestea asigura protectie totala impotriva razelor solare si intemperiilor, prin inchidere partiala sau totala.

Oferta include pergole de dimensiuni variate de pana la 15 metri lungime si o deschidere de 10 metri, fabricate  dintr-o singura bucata. Calitatea se regaseste in fiecare element accesoriu care face parte din ansamblul de montare al pergolei retratctabile, toate partile fiind executate din aluminiu si otel inoxidabil.

Testele de laborator au demonstrat ca pergolele retractabile din oferta noastra rezista la vant de pana la 90km/h.

Un real rasfatat cand petreceti timp in aer liber este si protectia oferita de vele de umbrire. Acestea reprezinta cea mai buna metoda de a crea spatii racoroase in curte sau pe terasa , de a oferi celor mici locuri de joaca cu protectie UV pana la 95%.

Polietilena de mare densitate din care sunt confectionate  velele de umbrire  este un material cu un grad inalt de rezistenta la intemperii, la soare si la vant, fara a-si schimba proprietatile, avand proprietatea de a permite circulatia aerului pe verticala, oferind astfel doar umbra de calitate, si nu efect de sera.  Accesoriile utilizate pentru montarea si prinderea unei vele de umbrire sunt realizate din otel inoxidabil, pentru a face fata cu brio elementelor naturii. Velele de umbrire se adapteaza cerintelor dumneavoastra si se potrivesc oricarui spatiu si décor exterior, prin gama variata de culori forme si modele.

Ce au in comun atat pergolele retractabile, cat si velele de umbrire din portofoliul nostru de produse?  Calitate la preturi accesibile, calitati tehnice si estetice superioare!

Vi le oferim in orice forma sau culoare pentru a va face curtea, gradina sau terasa mai primitoare si mai confortabile!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă