11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestylePoti rezista acestor 3 plafoniere LED la oferta?

Poti rezista acestor 3 plafoniere LED la oferta?

Uitandu-ne la filmele mai vechi sau poate chiar la fotografii daruite de catre bunicii nostri, ne dam seama ca totul s-a schimbat mult prea repede. Mediul inconjurator este altfel, moda de acum 50 de ani ni se pare ciudata, sa nu mai spunem despre evolutia tehnologica. Astazi ne bucuram de electronice si electrocasnice care in urma cu jumatate de secol ar fi fost considerate desprinse din filmele SF. 

Ce s-a mai schimbat? Printre altele, iluminatul interior a evoluat si el foarte mult. De la simple veioze care nu emanau suficienta lumina si lustre care putea fi folosite doar pentru a ilumina foarte putin camera, am ajuns in ziua de astazi la corpuri de iluminat care emana orice tip de lumina ne dorim (calda, rece, neutra, colorata) cu un consum foarte redus de energie electrica. 

Astazi, poti alege dintre mii de corpuri de iluminat. Indiferent de stilul locuintei tale, cu siguranta vei gasi tot ceea ce iti doresti. Totusi, daca vrei sa iti iluminezi casa intr-un mod eficient, iti recomandam plafoniere LED moderne. Acestea nu doar ca arata foarte bine, dar sunt rezista multi ani fara sa iti faci griji in privinta becurilor, emana lumina de calitate si te vor ajuta sa reduci factura la electricitate. LED-urile reprezinta cea mai eficienta metoda de iluminat pentru ca folosesc o canitate foarte mica de energie spre deosebire de becurile clasice, incandescente. 

Daca ti-am atras atentia si vrei sa afli mai multe despre plafonierele cu LED sau daca vrei sa achizitionezi unele, iti sugeram sa consulti si magazinele online. In felul acesta, vei scapa de aglomeratia din magazine, de trafic si chiar vei economisi si bani. In magazin este posibil sa te grabesti, sa nu vizionezi toate produsele, sa nu gasesti informatii exacte despre ele. Alegand un magazin online, vei putea compara produsele in liniste si vei afla tot ce ai nevoie despre ele. In plus, iti sugeram sa vezi ofertele pentru plafoniere LED si astfel vei cumpara inteligent. Chiar si o reducere mica poate face diferenta, mai ales daca ai nevoie sa cumperi mai multe plafoniere. In cele ce urmeaza o sa iti prezentam cateva dintre preferatele noastre, care in momentul de fata au o reducere de 5%. 

Iti doresti o plafoniera care sa confere camerei in care va fi amplasata un aspect elegant, dar si modern in acelasi timp? Sigur o sa iti placa Eglo Palomaro 1 Plafoniera 1x18W, crem. Se monteaza pe tavan, abajurul este confectionat din material textil, iar culoarea este o superba nuanta de crem. Functioneaza cu un bec LED de 18W (echivalentul unui bec de 100W incandescent). 

Design modern, culoare si calitate: asa ar putea fi caracterizata pe scurt Eglo Polasso Plafoniera 1×3.3W, negru. Este potrivita celor ce isi doresc o plafoniera care sa iasa in evidenta. Emana lumina calda, iar durata medie de viata a becului este de 25000 ore. 

Iar daca iti doresti un corp de iluminat discret si eficient, Eglo Fueva 1 Plafoniera patrata 1x22W, crom este potrivita pentru tine. Ofera o lumina echivalenta a unui bec incandescent de 150W si poate fi integrata cu succes atat in sufragerie, bucatarie, dar si in dormitoare, daca ai nevoie de o lumina mai puternica acolo. 

Speram sa iti fie de folos recomandarile noastre si ca vei plafoniera ideala pentru tine! 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă