11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestylePost-punk Bauhaus se reuneşte pentru un turneu aniversar

Post-punk Bauhaus se reuneşte pentru un turneu aniversar

Peter Murphy şi David J, care au concertat la Bucureşti în 2017, fondatorii trupei, vor porni în turneul „The Ruby Celebration” în luna octombrie, potrivit consequenceofsound.net.

Ei vor interpreta integral albumul de debut, „In the Flat Field” (1980), iar pieselor cuprinse pe acest material discografic le vor fi adăugate single-uri devenite clasice. 

Turneul va începe pe 18 octombrie, în Noua Zeelandă, şi, trecând prin Australia, Rusia, Germania, Franţa, Spania, Italia, Marea Britanie, Danemarca şi Suedia, va fi încheiat în Grecia, pe 15 decembrie.

Într-un comunicat de presă, Murphy a anunţat că grupul pregăteşte şi relansarea, spre finalul acestui an, a unei serii de viniluri.

Grupul Bauhaus a fost fondat în 1978, în Northampton, de Peter Murphy (voce) şi David J (bas). Trupa s-a destrămat, iniţial, în 1983, pentru a se reuni în 1998, pentru un turneu, apoi în perioada 2005 – 2008. Bauhaus a lansat cinci albume de studio, cel mai recent, în 2008 – „Go Away White”.

Cele mai citite

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă