15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestylePonturi pentru picioare cât mai fine

Ponturi pentru picioare cât mai fine

Picioarele reprezintă una dintre cele mai atrăgătoare părți ale corpului unei femei care necesită o îngrijire adecvată.

Există totuși câteva ponturi de care pot fi folosite la epilatul cu lama.

Înainte de ras: Exfoliază pielea

Când îți gomezi pielea pe picioare nu doar îndepărtezi celulele moarte, ci și scoți la suprafață unele fire de păr care au crescut în piele și nu au ieșit până acum. Așa picioarele tale vor fi mai fine, chiar dacă te razi.

Folosește o lamă de ras de calitate, cu trei lamele și care să fi fost curățată și dezinfectată în prealabil – este important să îți ții lama de ras perfect curată și igienizată, atât pentru că o vei putea folosi de ceva mai multe ori, dar și pentru sănătatea pielii tale.

Lama ar trebui să aibă mai multe lamele, pentru că așa picioarele vor fi mult mai fine decât dacă te razi cu lamă care are o singură lamelă.

Fă mișcări de jos în sus.

Mișcările pe care le faci atunci când te razi trebuie să fie de jos în sus, în sensul opus creșterii părului și nu invers. Astfel, ridici firele de păr și scazi riscul ca ele să-ți mai crească sub piele și în același timp tai firele de păr mai aproape de piele.

După ras: nu uita de crema hidratantă

Este foarte important să-ți hidratezi pielea după ce te razi pe picioare, astfel va rămâne fină mai mult timp, nu te vei irita atunci când încep firele de păr să se arate din nou și oricum acestea vor rămâne fine, astfel că mai lungești perioada dintre epilări cu aproximativ două zile.

Cele mai citite

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Puntea dintre jocurile virtuale și cele fizice

În peisajul jocurilor de noroc online, apariția cazinourilor live mobile a apărut ca o punte semnificativă între domeniul virtual și experiența tradițională a cazinourilor...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă