20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestylePoliţiştii răstoarnă cauza decesului actorului Verne Troyer

Poliţiştii răstoarnă cauza decesului actorului Verne Troyer

Pe 2 aprilie, actorul a fost transportat la spital cu o ambulanţă, iar un purtător de cuvânt al Los Angeles Fire Department a declarat la momentul respectiv pentru site-ul de ştiri TheWrap că la linia de urgenţă a fost raportat, de la locuinţa lui Troyer din Hollywood, un caz de “presupusă otrăvire/ intoxicare”.

Pe 21 aprilie, actorul a murit, la vârsta de 49 de ani, iar poliţia a decis să deschidă o anchetă. Miercuri, poliţia a dat publicităţii un raport oficial în care se arată că actorul s-a sinucis.

Anul trecut, în aprilie, Troyer a fost spitalizat din cauza dependenţei de alcool, despre care a şi vorbit public ulterior.

Verne Troyer suferea de nanism provocat de acondroplazie şi, cu o înălţime de 81 de centimetri, era unul dintre cei mai scunzi oameni din lume.

Troyer a devenit celebru pentru rolurile Mini-Me din seria “Austin Powers”, precum şi Griphook din primul film al francizei Harry Potter, “Harry Potter şi piatra filozofală” (2001).

Cele mai citite

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă