10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestylePIATRAONLINE pune bazele unui nou univers inspirațional

PIATRAONLINE pune bazele unui nou univers inspirațional

Piatra are multe fațete, este versatilă și poate transforma orice loc într-o adevărată galerie de artă. În showroom-ul și pavilionul expozițional din Aleea Teișani nr. 137 A, piatra naturală își are propria casă. Și pentru că avem prea multe idei pentru a avea un singur showroom, acesta este într-o continuă schimbare.

”De 10 ani selectăm și importăm cea mai bună piatră naturală din toate colțurile lumii pentru a oferi cea mai variată gamă de produse: peste 1500 de modele amenajate în spații-concept dedicate în showroom, dar şi în Pavilionul Expozițional recent lansat. Astfel, clienții noștri au posibilitatea să aleagă materialele de care au nevoie și să se inspire pentru propriile proiecte direct din showroom”, menționează Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

PIATRAONLINE este mereu în căutare de noi idei de amenajare care să îi surprindă în mod plăcut pe toți cei care îi vizitează. De aceea showroom-ul interior și pavilionul expozițional sunt un spațiu inspirațional dedicat oamenilor care sunt pregătiți să ia decizii îndrăznețe, care sunt pretențioși, curioși, care își educă constant gustul pentru design și amenajare. Pentru aceștia showroom-ul nu mai este doar un loc, ci o sală de spectacol în care reprezentațiile se schimbă iar emoțiile se reînnoiesc mereu.

”Suntem motivați de feedback-ul pozitiv pe care îl primim în mod constant de la toți cei cu care colaborăm de aceea ne și dorim să fim mereu cu un pas înainte și să ne surprindem în mod plăcut clienții. Pentru aceștia am construit în 2017 pavilionul expozițional urmând ca în acest an showroom-ul interior să prindă o cu totul altă formă”, menționează Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

 

PIATRAONLUNE este un #GeneratorDeInspirație și când vine vorba de proiecte out of the box. Iată aici câteva dintre proiectele dezvoltate în cursul acestui an:

§  #HiringRockStars – o campanie realizată prin intermediul propriei platforme de recrutare cu ajutorul căreia ne-am mărit echipa cu 10 oameni pasionați de arhitectură și design.

§  #ReviewTheGood – o leapșă a faptelor bune și a review-urilor pozitive. Credem că este foarte  important să comunicăm și să încurajăm oamenii care ne oferă servicii de calitate și să ne exprimăm feedback-ul nu doar în situații negative.

§  #InspiringStories – o emisiune bilunară prin intermediul căreia aducem în fața reflectoarelor oameni creativi cu povești de viață inspiraționale.

 

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...
Ultima oră
Pe aceeași temă