28.7 C
București
sâmbătă, 10 iunie 2023
AcasăLifestylePhotoHotel, compania care te plătește să lucrezi ca fotograf în destinații de...

PhotoHotel, compania care te plătește să lucrezi ca fotograf în destinații de vacanță!

Cu siguranță că ai văzut până acum zeci de oferte de joburi. În timp ce unele promit venituri substanțiale pentru orele în plus petrecute la birou, altele par a căuta un angajat multifuncțional. PhotoHotel este excepția de la regulă, fiind una dintre foarte puținele companii care te plătește să lucrezi ca fotograf în destinații de vacanță!

Ce trebuie să știi despre PhotoHotel
Cu o experiență de mai bine de 10 ani și cu peste 600 de cursanți în cadrul trainingurilor pe care le organizează, PhotoHotel este definiția jobului ideal. Concret, aceasta este prima companie la nivel european în domeniul fotografiei turistice hoteliere care activează, în prezent, în 12 destinații europene și exotice.

În fiecare an, aproximativ 200 de angajați din echipa PhotoHotel lucrează în peste 100 de structuri hoteliere, acolo unde fac fotografii turiștilor și se distrează alături de ei.

Abilități ale angajatului ideal pentru Photo Hotel
Cu siguranță că PhotoHotel este un job foarte atractiv pentru toate persoanele. Nu ne crezi? Analizează ”fișa postului” și vezi care sunt cele principalele abilități pe care trebuie să le aibă un fotograf PhotoHotel!

1. Atitudine deschisă, degajată – prima cerință pentru un job la PhotoHotel? Atitudinea de milioane! Printre atribuțiile tale se numără și stabilirea unei relații prietenoase cu turiștii care solicită serviciile noastre, așa că nu uita să zâmbești!

2. Aptitudini de sales – experiența în vânzări poate fi un atuu atunci când alegi sa colaborezi cu PhotoHotel. Un fotograf convingător este angajatul potrivit pentru această companie!

Top 3 motive să te alături echipei PhotoHotel

1. Distracția
Distracția este pe ordinea de zi atunci când lucrezi la PhotoHotel. Alegând un job în echipa Photo Hotel, vei porni într-una dintre cele mai interesante aventuri ale vieții tale! Tot ceea ce trebuie să faci este să îți pregătești bagajele de vacanță și să captezi imagini memorabile cu turiștii și peisajele din destinația aleasă. PhotoHotel se va ocupa, în schimb, să găsească cel mai potrivit resort pentru abilitățile tale, asigurându-se că vei avea parte de o experiență profesională și personală unică! Mai mult decât atât, ai săptămânal o zi liberă, dedicată relaxării, explorării și pasiunilor tale!

2. Beneficiile financiare
Pe baza unui contract de muncă încheiat pe o perioadă de minim 7 luni, care îți garantează siguranța jobului, poți câștiga mai bine de 1000 euro net, lunar. În plus, PhotoHotel îți pune la dispoziție o mulțime de facilități de care poți beneficia în cadrul resortului unde te vei caza. O colaborare eficientă și de durată înseamnă, de asemenea, câștiguri suplimentare. Ce mai aștepți? Aplică la PhotoHotel job!

3. Echipa
Dacă nu cumva îți plac colegii posomorâți și superiorii greu de mulțumit, ar trebui să aplici pentru un job la PhotoHotel! Aici vei lucra alături de profesioniști, într-un colectiv tânăr. La PhotoHotel, media de vârstă este de 29 de ani, așa că te vei simți bine în acest colectiv fresh, cu siguranță! În plus, know-how-ul trainerilor și consilierilor în fotografie te va ajuta să câștigi experiență în acest domeniu. 

 

Cele mai citite
00:00:18

VIDEO: Un urs a băgat spaima într-un cartier întreg! Autoritățile l-au capturat

Un urs negru care se afla în libertate și dădea târcoale unui cartier din Washington D.C. a fost capturat! Potrivit poliției, ursul s-a urcat în...

Somnul logicii

Somnul este, cum se știe, parte a vieții organice, încât nu se poate supraviețui fără somn. De altfel, oamenii care dorm mai puțin de...
00:00:31

VIDEO: Explozii și incendii pe un șantier din Hamburg

Un incendiu a izbucnit pe șantierul de construcție al unui nou centru comercial din Hamburg. Două persoane au fost ușor rănite. Imaginile video încărcate pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă