15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestylePhotoBadgers sau cum ajungi de la pasiune la business în domeniul fotografiei...

PhotoBadgers sau cum ajungi de la pasiune la business în domeniul fotografiei profesioniste

După aproape 20 de ani de lucru corporate, Cătălin Nenciu a decis în 2016 să renunțe la jobul din domeniul financiar și a hotărât să pornească pe drumul deschis de fotografia profesionistă. În contextul în care vizualul cuprinde totul, Cătălin a văzut oportunitatea de a genera content de calitate înaltă. Trăim vizual, trăim în imagini din ce în ce mai mult, deci nevoia de cadre fotografice este ridicată.

Decizia a avut la bază pasiunea dintotdeauna pentru fotografie și a fost combinată cu dorința de a călători și a vedea locuri noi. Blogul de travel personal a fost experimentarea primelor fotografii (de călătorie) și se poate spune că volumul fotografiilor este direct proporțional cu numărul țărilor/locurilor vizitate. Dacă numărul kilometrilor parcurși în călătorii însumează distanța egală cu de peste 8 ori înconjorul lumii și distanța aproape până la Lună, înseamnă că hard-urile lui Cătălin sunt pline de fotografii.

Pasiunea pentru fotografie a fost alimentată cu muncă și cursuri de specialitate, mentori care i-au modelat stilul, printre care profesorul de artă fotografică Dumitru Mociornița (nepotul marelui industiaș de fabrici din perioada interbelică, cu același nume) a avut impactul hotărâtor și astfel a pornit pe drumul celor ce își materializează pasiunile și consideră că pot lucra cu plăcere.  

În prezent, PhotoBadgers oferă ca servicii principale:

–          fotografie corporate (conferințe, prezentări, workshop-uri etc.)

–          creare portofolii de fotografii originale pentru companii

–          serii fotografice ce stau la baza contentui creativ aplicat în business și Social Media

–          fotografie de șantier

 

 

Noutatea acestui business este că oferă abonamente companiilor și agențiilor de publicitate care au nevoie de vizualuri originale, de calitate și de content creativ. Sesiunile foto sunt recurente, alimentând astfel portofoliul creatorilor de content pe zona de Social Media (Facebook, Instagram și LinkedIn).

Abonamentele sunt personalizate, în funcție de obiectivele clienților, de numărul canalelor de comunicare și al postărilor aferente. Există pachete foto care cuprind o postare originală pe săptămână (15 fotografii / 3 luni) sau există pachete foto pentru câte o postare zilnică (30 fotografii / lună). Totul este adaptat nevoilor și obiectivelor companiilor care doresc să fie inspiraționale și să ofere content original în piață.

Un alt domeniu foarte vast, dar nu atât de popular, abordat de PhotoBadgers este fotografia de șantier, cu tot ce ține de aspectele surprinse în documentarea proiectelor industriale sau individuale, evoluția lucrărilor, detaliile tehnice, momentele surprinse din timpul construcției și în final povestea clădirilor deja finisate. Fiecare clădire are personalitate și fiecare clădire are o poveste ce merită vizualizată! Afinitatea pentru fotografia de șantier este mai veche și a pornit cu portofoliul care a surprins etapele construirii propriei case.

Chiar acum, pe măsură ce citești, începi să vizualizezi și să aluneci în realitatea în care ne exprimăm exclusiv în imagini. Vizitează site-ul Photobadgers și inspiră-te din fotografie!

CONTACT:

Site de fotografie profesionsită: http://www.photobadgers.com

Cătălin Nenciu| 0722 28 00 75 | badger@travelbadgers.com

Cele mai citite

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

Renunțarea la sobele cu lemne, inepții. “Cu ce să ne încălzim? Curent electric? Ăla pe care am ajuns să îl importăm la prețuri astronomice?”,...

Partidul S.O.S al Dianei Șoșoacă susține că românii nu se pot încălzi cu "curentul electric importat la prețuri astronomice", ci este nevoie de sobele...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...
Ultima oră
Pe aceeași temă