13.7 C
București
joi, 21 octombrie 2021

Petrecerile de St. Patrick’s Day se vor ține cu restricții de pandemie

În următoarele zile, tradiționalele petreceri dedicate, în fiecare an, Zilei Sfântului Patrick, St. Patrick’s Day, se vor ține cu respectarea restricțiilor legate de pandemie.

Ziua Națională a Irlandei este St. Patrick’s Day, celebrată în data de 17 martie.

„Marcată ca zi a distracției irlandeze pe 6 continente, de la Dublin la Dubai, de la Londra la Lima, de la Peru la Paris, de la Sydney la Stockholm și din Moscova până la Montserrat, St. Patrick’s Day este sărbătoarea care reunește anual peste 70 de milioane de oameni din întreaga lume, irlandezi și nu numai. În 2021, consumatorii sunt îndemnați să celebreze respectând normele de siguranță impuse de autorități”, anunță un comunicat de presă transmis de producătorul celei mai cunoscute mărci de bere irlandeze.

„În fiecare an, St. Patrick’s Day este primită cu mare încântare de publicul din România. Anul acesta, însă, vom sărbători în contexte atipice, de acasă sau în localuri cu capacitate limitată. Acesta era și momentul în care de obicei noi, alături de partenerii noștri din Horeca, ne uneam forțele și organizam evenimente speciale, dedicate tuturor celor care apreciază gustul autentic de Guinness”, a declarat Paul Markovits, vicepreședinte marketing URBB.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă