Revelion la restaurant

Petreceri de Anul Nou în București

Cu cât sunt mai multe oferte de petrecut sărbătorile, cu atât parcă nu știi ce să alegi – oare e mâncarea bună, oare ne vom distra? Am selectat câteva, sper să găsiți ceva pe placul vostru și să vă faceți o idee despre ce buget v-ar trebui.

Share

Rl online 0 comentarii

30.12.2017 - 19:40

Revelion „All that Glitter“ cu Greatest Hits din anii ’50 până acum, la Hard Rock

Sună bine Revelionul de la Hard Rock, cu muzică live - Freestay, The Band și DJ-ul casei. Cele mai tari hituri din anii ’50, frenezia rock’n’roll de ’60, legendele din ’70, explozia disco-pop a anilor ’80, hip-
hopul din ’90 şi atitudinea indie rock de azi.

Dress code-ul recomandabil e cu accesorii shiny, să fiți în ton cu tema.

Masa și barul promit 40 de băuturi și preparate – de la tartine cu somon afumat și icre negre, tarte cu ciuperci și Gruyère, salate cu fructe de mare, costițe afumate cu sos barbeque și Jack Daniels, ruladă de berbecuț cu sos de Porto, burgeri, sote de fasole cu alune și fulgi de ardei iute, deserturi – sunt multe, am dat doar câteva exemple.

Preț bilete în Rock Shop: 730 lei/persoană, 365 lei pentru copiii între 7-14 ani, gratuit pentru cei sub 7 ani.

Hard Rock Cafe

Șos. Kiseleff 32, București

Tel. 021.206.62.61

www.facebook.com/pg/hard­rockcafebucharest/events

 

Berăria H mizează pe Horia Brenciu și Azur

Show muzical cu Horia Brenciu, Azur și Ioana Ignat și un bufet cu peste 50 de preparate promite imensa Berărie H pentru o noapte luuuungă. Bufetul „all you can eat“ are antreuri românești: tobă, șorici și pastramă, piftie de porc și curcan, dar și quiche-uri cu pește, brânză și legume, salate, murături.

Urmează felurile principale din carne de porc Mangalița (sarmale, coaste, carne la garniţă, ceafă coaptă, pulpă la cuptor), vită Black Angus (gulaș, pulpă la cuptor), oaie (la cuptor, pastramă, ruladă), pești și păsări (curcan umplut, raţe prăjite, prepeliţe, pui fripţi). Mai sunt și mini-burgeri, cârnaţi cu tot felul de garnituri. Deserturi: carrot cake, cornuleţe, cheese cake, negrese, mini-prăjituri

All you can drink: spirtoase, long drinks, spumante, vinuri, bere, răcoritoare, apă, cafea.Preţurile sunt pe zone, în funcție de așezarea față de scenă: 450 lei, 550 lei, 650 lei,
750 lei. E disponibil un
dis­count de 200 lei pentru copiii sub 12 ani. Biletele se găsesc în restaurant sau online (Bilete.ro și iabilet.ro) și în magazinele InMedio şi Germanos.

Berăria H

Șos. Kiseleff 32 (fostul
Pavilion H), București

Tel: 0725.345.345

Herăstrău www.berariah.ro/ev/revelion-2018-brenciu-
azur

 Glamour la Palatul Parlamentului de Anul Nou

Dacă țineți să aflați ce se întâmplă și care e atmosfera la elegantele revelioane de la Palatul Parlamentului și vă permiteți o cheltuială de zile mari, anul acesta se anunță Glamour Party. Invitați: Ștefan Bănică jr, Cornel Verban Orchestra, Hypnotique - Electric Violin Quartet, Wilmark Dance & Show, DJ Radu.

Meniu à la carte cu gustări (vol-au-vent cu cremă de brânză, somon afumat și icre roșii, terină de porc cu aioli de muștar, ruladă de curcan, terină din brânzeturi cu fructe confiate, icre); pește alb cu rosti de legume și piure de cartofi dulci cu biscuit amaretto și varză roșie; sărmăluțe în foi de viță din curcan, buturugă din mușchiuleț de porc cu crustă de ierburi, cartofi, legume și reducție de vin. Desert Glamour. Open bar 20:00-01:00 - băuturi alcoolice & bere; 20:00-04:00 - vin, șampanie, răcoritoare, apă, cafea.

Dress code: glamour party

Prețurile variază în funcție de poziționarea față de scenă și ring: 165, 185, 205, 225 euro. Copiii între 6-14 ani au 50% discount, iar cei sub 6 ani - fără meniu și loc la masă - au acces gratuit.

Palatul Parlamentului

Bd Libertății, București

Tel. 0751.236.955

E-mail: [email protected]

www.lapalat.ro   

Adriana Popescu www.vinul.ro

Comentarii