Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 3 milioane de newyorkezi au asistat la tradiţionala paradă de Thanksgiving

Aproximativ 3,5 milioane de newyorkezi şi turişti au sfidat joi frigul pătrunzător din Manhattan pentru a putea urmări, mai ales cei mici, tradiţionala paradă a baloanelor uriaşe organizată cu prilejul Zilei Recunoştinţei (Thanksgiving) relatează EFE.

Share

Rl online 0 comentarii

23.11.2018 - 09:10

La primele ore ale dimineţii cu o temperatură de minus 7 grade existau îndoieli privind desfăşurarea evenimentului organizat de lanţul de magazine Macys, mai ales din cauza vântului, care făcea riscantă înălţarea baloanelor gigant, şi a frigului pătrunzător.

Dar comisarul newyorkez de poliţie, James O'Neil, şi-a dat avizul prin reţelele de socializare, asigurând că "parada este o oportunitate şi că vântul cooperează pentru ca toate baloanele să se afle la înălţimea regulamentară. Va fi o mare zi pentru toţi".

Şi a fost. Baloane uriaşe reprezentând personaje din universul comic books, filme şi jocuri video au plutit deasupra străzilor din Manhattan după ce au fost autorizate să se înalţe. Şi mii de persoane s-au aliniat pe stradă pentru a vedea baloanele uriaşe, carele alegorice, formaţiile muzicale, fanfarele, grupurile de animatori şi chiar un Moş Crăciun care a anunţat venirea sărbătorilor.

Din noiembrie 1924, parada Macy a devenit sinonimă cu începerea Sărbătorilor de Crăciun.

Pentru această ediţie, la paradă au participat 16 baloane reprezentând personaje gigantice; 43 de globuri de talie mai mică cu tematică infantilă, 1.200 de animatori şi dansatoare, peste 1.000 de clovni şi 12 formaţii muzicale.

La ediţia de anul acesta au defilat şi care alegorice noi, precum Fantasy Chocolate, Kinder Factory, sau Ţestoasele Ninja. Cei mici s-au bucurat de baloanele uriaşe reprezentând personaje ca Charlie Brown, Dragon Ball, Pikachu sau Ronald McDonald.

Comentarii

loading...