10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestylePeste 10.000 de costume și accesorii de Halloween

Peste 10.000 de costume și accesorii de Halloween

Indiferent de vârstă sau de super-eroul preferat, la Fabrica de Magie orice este posibil. Diversitatea și originalitatea costumelor este completată de cea a accesoriilor, astfel încât succesul petrecerii de Halloween să fie asigurat.

 Costum dovleac

În premieră, FabricaDeMagie.ro propune anul acesta costumele California Costumes, cu o selecție înfricoșătoare de costume moderne, realiste precum luptători medievali, dar și cântăreți cunoscuți, cum ar fi Elvis sau MC Hammer.

 

În plus măștile și costumele cu efecte speciale se vor face remarcate în orice petrecere de Halloween și asigură o transformare completă și originală.

Și  dacă totuși îți dorești un costum cum nu s-a mai văzut și vrei să-ți pui creativitatea la treabă, îți poți crea un costum personalizat cu ajutorul croitorilor pricepuți de la Atelierul Fabricii de Magie.

Costume pentru copii

Copii, dar și adolescenții, adoră să se costumeze, așa că orice pretext le aduce o bucurie în plus. Transformă petrecerea de Halloween într-o ocazie pentru de a-și exprima creativitatea și imaginația, alături de prietenii lor.

 

Diversitatea este cuvântul cheie la FabricaDeMagie.ro, așa că orice idee poate fi pusă în practică, fie că vrei să organizezi o petrecere cu personaje din desene animate sau că tematica este Jungle Party, o petrecere cu zombie și vampiri sau una desprinsă din Vestul Sălbatic.

 

În plus, alături de costume, pe FabricaDeMagie.ro găsești numeroase accesorii care vor completa decorul, de la decorațiuni și baloane, până la veselă în aceeași tematică fantezistă.

Idei pentru decoruri corporate

Dacă vrei să aduci petrecerea de Halloween la birou, pe FabricaDeMagie.ro găsești o mulțime de idei care să te inspire. De la măști realiste ale celor mai fioroase personaje din filme horror celebre, până la accesorii de efect – săbii, pălării, mănuși, ochelari etc – toate pot crea o atmosferă de sărbătoare chiar și într-un birou. Completează decorul cu stafii zburătoare, vulturi amenințători, insecte care să invadeze biroul, lampioane și dovleci sau simple ghirlande care celebrează Halloweenul și toată lumea va simți spiritul petrecerii.

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă