19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestylePereții mobili – soluții ideale pentru divizarea creativă a spațiului

Pereții mobili – soluții ideale pentru divizarea creativă a spațiului

Organizarea spațiului interior este un proces complex, care trebuie gândit în cel mai mic detaliu. O bună compartimentare a acestuia nu doar că se poate dovedi economică, ci va crește eficiența energetică a locuinței, contribuind totodată la crearea atmosferei dorite.

Amenajarea unei case moderne trebuie realizată astfel încât să satisfacă atât nevoia de locuit, cât și pe cele de depozitare, confort și relaxare. În acest sens, tot mai multe persoane optează pentru pereți mobili – un nou mod de a compartimenta spațiul astfel încât să se asigure atât confortul, cât și un aspect deosebit.

Ce sunt pereții mobili?

Întâlniți adesea și sub numele de pereți pliabili, pereții mobili sunt metodele care satisfac pe deplin nevoia de divizare a spațiului de locuit, fără să fie nevoie de materiale de construcții care presupun costuri de întreținere ridicate.

Aparenți ficși, pereții pliabili pot fi, datorită construcției modulare, ușor de repoziționat astfel încât să se poată crea unul sau mai multe spații. Acestea nu vor fi lipsite de personalitate. Din contra, datorită materialelor de calitate din care sunt confecționați pereții glisanți, fiecare încăpere va avea un aer modern și relaxat.

În cazul în care se dorește crearea unor spații aerisite și luminoase, există numeroase modele de pereți mobili din sticlă care asigură acest lucru. Aceștia sunt recomandați în special pentru spațiile de birouri, dar pot fi montați oriunde este nevoie de o compartimentare care să permită luminii să pătrundă și care să ofere senzația de spațiu mai mare.

De ce să optezi pentru pereți mobili?

Pereții mobili se dovedesc a fi extrem de utili în camerele foarte mari, în zonele open space și în cele care comunică cu zone de exterior, fiind o alternativă originală pentru separare. Aceștia permit ajustarea spațiului în funcție de necesități și se pot adapta ușor oricărui design, modelându-se după spațiul în care sunt montați.

În încăperile open space, pereții pliabili lasă spațiul fluid și contribuie la crearea unei atmosfere deschise și prietenoase. Spre deosebire de metodele tradiționale de compartimentare, aceștia nu asigură o separare reală, iar în cazul unei reamenajări, vor contribui semnificativ la reducerea costurilor.

Nova Concept – soluții complete pentru amenajări de interior

Nova Concept este o companie specializată în soluții complete pentru amenajări de interior – atât birouri, cât și spații publice. Aceasta oferă servicii și produse de înaltă calitate, care permit crearea unor interioare ergonomice, confortabile și funcționale, fără a omite însă importanța laturii estetice.

Pe novaconcept.ro sunt puse la dispoziția clienților produse care aparțin unor mărci cunoscute în Europa și în lume: sisteme de compartimentare demontabile MAARS Partitioning Systems BV, pereți mobili ESPERO BV, cabine standard pentru toalete THRISLINGTON CUBICLES și FARK GROUP – IDEAL CABIN etc.

Pereți mobili Nova Concept – soluții pentru compartimentarea creativă a spațiilor

Nova Concept știe că fiecare proiect este diferit și de aceea oferă servicii care să se adapteze în funcție de nevoile fiecărui client în parte. Soluțiile de amenajări pe care le propune pleacă de la o reală înțelegere a dorințelor și obiectivelor, fiecare detaliu primind astfel atenția cuvenită.

Pe site-ul companiei se găsesc mai multe tipuri de pereți mobili:

●       Sonico – sunt pereți mobili alcătuiți din panouri sandwich individuale, fixate pe un cadru de aluminiu autoportant armat cu oțel, ce permite o mutare silențioasă și ușoară a acestora.

●       Flexio – sunt pereți glisanți pliabili alcătuiți din panouri individuale care se fixează împreună cu ajutorul unui cadru de aluminiu astfel încât să creeze un aspect perfect plan atunci când sunt închise;

●       Visio – sunt pereți mobili din sticlă securizată cu profile superioare și inferioare de prindere, suspendate de o șină de tavan;

●       Visio 85 – sunt pereți dublu-vitrați, cu un grad de izolare fonică ridicat datorat utilizării unor garnituri retractabile în partea superioară și în cea inferioară a panourilor, precum și printr-o izolație verticală din cauciuc.

●       Uno&Duplo – sunt pereți pliabili realizați din lemn, compuși din panouri din plăci aglomerate legate prin balamale din PVC;

●       Sonico Semi-Automat – sunt pereți compuși din panouri cu roți, suspendate, ce permit mișcarea prin simpla apăsare a întrerupătorului;

●       Skyfold – sunt pereți care pot fi manevrați electric în plierea pe verticală și asigură soluția de izolație fonică perfectă pentru spațiul interior.

Toate tipurile de pereți mobili de pe novaconcept.ro sunt produse de renumita firmă Espero, din materiale alese astfel încât să garanteze siguranța și durabilitatea. Produsele au un design modern, potrivit pentru orice stil arhitectural, iar prețurile reflectă pe deplin calitatea înaltă.

 

 

Cele mai citite

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă