Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pentru condițiile de lucru extreme, STIHL a dezvoltat un motoferăstrău de anduranță

Lanțul Duro-3 este proiectat și produs în uzinele STIHL din Elveția dintr-un aliaj extrem de dur, dinții tăietori păstrându-se de 10 ori mai ascuțite decât la un model obișnuit

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 16.01.2019 - 17:29

Motorferăstrăul MS 211, împreună cu lanțul Duro-3 fac cea mai bună echipă atunci când trebuie tăiat lemnul murdar sau înghețat. Aliajul este atât de solid, astfel încât la contactul ocazional cu solul, lanțul rămâne ascuțit și poate fi folosit la capacitate maximă în timpul  tăierii. Motounealta poate fi manevrată atât de profesioniști, dar și de către utilizatori ocazionali, fiind ideală și pentru îngrijirea copacilor, datorită șinei înguste de doar 35 cm. Inginerii STIHL au pregătit pentru MS 211 un motor de 2,3CP, de generație nouă de tip 2-MIX, care are un consum cu 20% mai redus decât unul clasic, iar emisiile de noxe cu până la 70% mai mici, întreaga unealtă cântărind doar 4,3 kg.

Pentru întreținerea arborilor STIHL a mai dezvoltat încă două modele de motoferăstraie MS 193 T și MS 201 TC-M, care au un comportament de ghidare extrem de precis, atunci când se lucrează cu ele la înălțime. Ambele sunt foarte ușoare, cântărind aproape 3kg și având aplicabilitate mai ales în zonele sensibile la zgomot, datorită motoarelor silențioase, chiar dacă funcționează cu benzină.

Tot pentru capitolul “condiții extreme de lucru”, STIHL are deja pus pe piața din România un super motoferăstrău destinat echipajelor de salvare și descarcerare. Este vorba despre MS 461, unul dintre cele mai performante utilaje de acest tip care există acum pe piață, dotat cu un motor care generează nu mai puțin de 6CP. Lanțul este conceput pentru străpungerea suprafețelor tari din metal, fiind acoperit cu blindaje din aliaj extrem de dur, proiectat și produs tot în uzinele de înaltă precizie din Elveția.   

Comentarii

loading...