11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestylePedaland reduci timpul la jumatate!

Pedaland reduci timpul la jumatate!

Cei care traiesc in Bucuresti cunosc greutatea de a parcurge drumul spre job sau spre scoala, mai ales cand incep sa se deschida scolile toamna. Multi prefera metroul, insa chiar si asa nu ajung la timp la serviciu si investesc foarte multi bani in milocul de transport. Exista si o ramura de oameni numiti “biciclisti” care aleg sa pedaleze pana la job, scoala, universitate, economisind bani, reducand timpul traseului la jumatate si salvand planeta in acelasi timp. Cei care vor sa se alature acestei gasti de supereroi, pot cumpara biciclete de cea mai buna calitate de la click4sport.ro. Magazinul ofera o gama vasta de biciclete, concepute special pentru nevoia fiecaruia.

Cel mai des cumparate sunt produsele din gama de biciclete oras, deoarece in Bucucresti sunt cele mai avantajoase si cele mai rapide. Cunosc multe persoane care prefera sa calatoreasca folosind bicicleta, deoarece au de castigat din toate partile. Cei care isi fac griji de venirea sezonului rece, magazinul click4sport i-a asigurat cu un stoc plin de cauciucuri bicicleta pentru orice sezon.

Pe langa faptul ca vei ajunge mai repede la munca si vei economisii bani, bicicleta iti mai paote oferi si o multime de alte beneficii pentru sanatate.

Un studiu arata ca mersul pe bicicleta este o modalitate eficienta de a da jos din kilograme. Femeile olandeze care au pedalat patru ore sau mai mult pe saptamana sunt mai putin predispuse sa ia in greutate odata cu avansarea in varsta. La fel se intampla si in cazul femeilor care au ales sa mearga regulat pe jos in pas vioi. Conform studiului, ambele activitati sunt eficiente in controlul greutatii, indiferent daca sunt practicate in aer liber sau in spatii inchise.

Bicicleta te ajuta sa arzi un numar semnificativ de calorii, in functie de efortul pe care il depui. Daca pedalezi la o viteza moderata, de aproximativ 20 km/h arzi peste 500 de calorii pe ora. Marind viteza la 25 km/h poti arde 750 de calorii pe ora. Pe o bicicleta stationara, numarul caloriilor arse este mai mic, dar poate fi crescut marind gradul de dificultate la pedalare.

Mersul pe bicicleta are marele avantaj ca place aproape tuturor. Majoritatea biciclistilor pedaleaza cu placere ore in sir. Astfel, nu mai esti nevoit sa numeri la nesfarsit minutele care au mai ramas pana la sfarsitul exercitilor. De asemenea, pedalatul mentine in forma muschii din partea inferioara a corpului si chiar muschii abdomenuluiSpre deosebire de mersul la sala, cel pe doua roti este resimtit de corp ca o activitate fizica placuta.

30 de minute de mers cu bicicleta pe zi scad cu 50% riscul aparitiei unui eveniment coronarian. In plus, cei care au deja o afectiune cardiaca si pedaleaza pot ajunge sa renunte la unele medicamente sau sa micsoreze dozele acestora.

Combinat cu o dieta echilibrata, te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus, de celulita, sa scazi valorile tensiunii arteriale si sa reduci nivelul asa-numitului colesterol rau din sange.

Face picioarele frumoase si te ajuta sa nu le mai simti obosite, grele si dureroase la finalul zilei.

 

Cele mai citite

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...
Ultima oră
Pe aceeași temă