2.3 C
București
sâmbătă, 4 februarie 2023
AcasăLifestylePastile pentru potență sau pasta uPotent. Ce e mai eficient?

Pastile pentru potență sau pasta uPotent. Ce e mai eficient?

Pastilele pentru potență sunt la mare căutare. Fie că bărbații vor să impresioneze, să-și îmbunătățească viața sexuală sau să combată ejacularea precoce, ei caută soluții simple și rapide, online.

Există multe articole despre pastilele pentru potență, respectiv tratamente sau alte soluții pentru disfuncții erectile. Însă, ai luat în calcul că ai la îndemână și varianta unei paste cu gust de miere, care își face efectul în doar 15-30 de minute?

Este vorba de un produs nou pe piața din România, inventat de doi tineri antreprenori din București. Aceștia, în colaborare cu un renumit producător de suplimente naturale, au găsit o soluție rapidă pentru a trata potența și ejacularea precoce.

Pastile pentru potență sau pastă afrodisiacă?

Pastilele pentru potență pot fi de două feluri: medicamente pentru probleme erectile sau suplimente alimentare. Medicamentele trebuie administrate, de regulă, la recomandarea unui medic și au compuși activi care pot avea și efecte adverse. În general, ele sunt folosite pentru tratarea anumitor afecțiuni, nu pentru a depăși situații de moment. 

Pastilele din categoria suplimentelor alimentare pot fi achiziționate fără recomandarea unui medic. Ele sunt pe bază de plante, au mai puține efecte secundare decât medicamentele, însă nu există garanția că vor avea efect. În plus, există foarte multe variante pe internet. De unde știi pe care să le alegi?

Orice pastilă are, de regulă, cantitatea de 1g. Indiferent de compoziție, o singură pastilă nu-ți garantează sporirea potenței și obținerea unor erecții tari care să dureze. Ingredientele din pastile se asimilează în organism în 1-2 ore.

Pasta afrodisiacă uPotent este un supliment alimentar. Ea vine sub formă de pliculețe de 10g sau, pentru amatorii de senzații repetate, la borcan de 230g. Atunci când consumi o linguriță sau un plic pe cale orală, e ca și cum ai lua o gură de miere polifloră.

 

Spre deosebire de orice pastilă, uPotent are o concentrație mult mai mare de afrodisiac. Un pliculeț sau o linguriță de pastă de 10g conține 3,1g de plante afrodisiace, ceea ce înseamnă de cel puțin 3 ori peste gramajul unei pastile.

Datorită mierii, care reprezintă 30% din compoziția uPotent, ingredientele sunt asimilate rapid în organism. De aceea, uPotent are efect în doar 15-30 de minute.

Ce înseamnă asta? Iei o pastilă pentru potență cu cel puțin o oră înainte de „acțiune” și nu îți garantează că simți diferența. Iei 10g de pastă uPotent cu cel puțin 15 minute înainte de treabă și simți, timp de 24 de ore, energia să te exciți la orice stimul sexual.

Ce spun cei care au încercat pasta uPotent?
uPotent este un puternic afrodisiac pentru potență și ejaculare precoce. Creatorii acestui produs spun că tratează potența eficient și te ajută să controlezi momentul ejaculării. În plus, obții o super erecție și reziști la partide repetate, ingredientele uPotent ajutându-te să te refaci rapid, în 9-14 minute.

În prima lună de la lansare, peste 300 de români au comandat pasta uPotent. Aceștia au fost întrebați de efectele simțite și majoritatea au spus că au rezistat mai mult în pat, media fiind între 14 și 32 de minute.

O bună parte dintre ei încercaseră în trecut și pastile pentru potență și ejaculare precoce. Însă, acum, de când au descoperit uPotent, nu se mai întorc la pastile.

„În mod normal rezist 1-2 minute, acum rezist 20-30 lejer”, a spus unul dintre consumatori, într-o recenzie pe eMag. Iată aici mai multe păreri despre uPotent.

 

Ce alegi: pastile pentru potență sau pasta uPotent?
În momentul de față, uPotent este singurul produs de pe piață sub formă de pastă comestibilă cu miere care tratează potența și ejacularea prematură.

Pastilele pentru potență sunt multe pe piață. În funcție de situația ta, tu decizi ce este mai potrivit pentru tine. Însă, un lucru e sigur: pasta uPotent conține doar ingrediente naturale, fiind un amestec de plante.

Dacă vrei să ai efecte garantate și rapide, fără a risca apariția unor efecte adverse, atunci alege uPotent.

Dacă vrei să urmezi un tratament periodic și nu îți dorești efecte imediate, ci pur și simplu să îți suplimentezi alimentația pentru buna funcționare a organului sexual, atunci alege pastilele. Însă, poți să ratezi toată distracția!

Probabil acum mai ai încă întrebări. Pentru mai multe informații, intră în legătură cu deținătorii uPotent, la telefon 0784864900 (număr de Whats App) sau pe email la [email protected]

Cele mai citite

România, rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media UE

România înregistrează rate ale mortalității prin cancer cu 48% mai mari decât media Uniunii Europene în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 15 și...

LIVE UPDATE România egalează Thailanda în Cupa Davis. Urmează meciul decisiv

UPDATE: România a reușit să egaleze Thailanda. Scorul este acum 2 - 2. Urmează meciul decisiv. Nicholas David Ionel, cel mai bine clasat român la...

Mesajul Ministerului Sănătății cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Cancerului

Cancerul este o problemă de sănătate publică majoră care poate fi controlată dacă prevenţia, diagnosticul precoce şi accesul la terapie sunt nediscriminatorii pentru întreaga...
Ultima oră
Pe aceeași temă