Părinţii dj-ului Avicii îi vor transforma site-ul într-o platformă pentru amintiri

Părinţii dj-ului Avicii transformă site-ul artistului, avicii.com, într-o platformă digitală pe care oricine poate încărca amintirile legate de artistul de origine suedeză anunţă, revista Billboard.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.08.2018 - 09:14

Tatăl muzicianului declara într-o ceremonie organizată pe 15 august în capitala Suediei pentru a accepta în numele fiului său premiul Cântecul Anului ales de fani pentru piesa "Without You", că trebuie să mulţumească tuturor pentru felul în care omagiază muzica fiului său. Deja, pe site au fost trimise mesaje din ţări ca Ucraina, Danemarca, Madagascar, Belgia, Marea Britanie, Columbia, arată Billboard.

DJ-ul de origine suedeză Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, a fost găsit mort pe 20 aprilie, la vârsta de 28 de ani. Decesul său a survenit în urma unor răni pe care muzicianul şi le-a provocat folosind un ciob de sticlă, potrivit publicaţiei TMZ. Raportul poliţiei a exclus orice act criminal, iar varianta sinuciderii a fost întărită de mesajul făcut public de familia lui Bergling potrivit căruia artistul "s-a luptat cu gânduri legate de sens, viaţă, fericire. Nu mai putea să continue. A vrut să găsească liniştea". Într-un film documentar din 2017, Avicii vorbea despre problemele de sănătate cu care se confruntă, din cauza cărora renunţase deja la turnee.

În urma sa se pare că au rămas în jur de 200 de înregistrări needitate. Pentru albumul pe care l-a lansat în 2015, muzicianul a colaborat cu Jon Bon Jovi, Serj Tankian de la System of a Down, Chris Martin, Wyclef Jean şi Robbie Williams. Avicii a ajuns celebru în 2011, cu piesa "Levels".

Comentarii