15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestylePantofii sport pe care merita sa ii ai in garderoba

Pantofii sport pe care merita sa ii ai in garderoba

Incaltamintea sport are mereu un loc important in pantofarul nostru, fiindca reprezinta o sursa sigura de confort indiferent daca mergem la sala sau la o intalnire cu prietenii, dupa orele de munca. Despre stilul de pantofi sport care se poarta in acest an vom vorbi in continuare.

 

Indiferent de anotimp, nu trebuie doar sa arati cool, ci si sa te simti cool. Iar starea de bine incepe de cele mai multe ori de la picioare. De cat de confortabil se simt acestea tine cat de bine te simti in pielea ta. Picioarele transpirate creeaza nu doar o senzatie neplacuta, ci si un mediu propice dezvoltarii bacteriilor.

 

Din fericire, tehnologia a evoluat si ei i s-au adaptat inclusiv producatorii de incaltaminte, care au ales sa creeze modele din materiale perforate sau care au o textura impletita, cu un design special conceput pentru a permite aerului sa treaca si sa asigure o buna ventilatie a picioarelor.

 

Asadar, nu trebuie sa te temi ca vei face vreun compromis legat de stil alegand confortul. Iata cateva modele de pantofi sport in tendinte carora cu siguranta le vei face loc in garderoba ta:

 

Pantofi sport unisex

 

New Balance este o marca foarte apreciata de persoanele de orice varsta care iubesc confortul. Sub acest brand vei gasi o multime de modele de incaltaminte sport, culmea, multe dintre ele chiar unisex, ceea ce inseamna ca poate fi purtata atat de femei, cat si de barbati. De regula, vei gasi adidasi New Balance realizati dintr-o combinatie de piele intoarsa si material textil. 

 

Pantofi sport din piele ecologica

 

Si pentru ca pretuirea resurselor universului reprezinta unul dintre dezideratele epocii moderne, New Balance a creat si incaltamintea sport din piele ecologica. Pantofii sunt realizati din piele ecologica, un material textil care permite piciorului sa respire. Sunt potriviti pentru tinute casual, putand fi purtati de dimineata pana seara.

 

Pantofi sport din piele nabuc si plasa

 

Si pentru ca tot vorbim de confort, plasa folosita ca insertie in fabricarea incaltamintei sport are rolul de a asigura o buna ventilatie a aerului, impiedicand transpiratia. Cu o pereche de adidasi New Balance din piele nabuc si plasa ai siguranta ca picioarele tale vor ramane uscate toata ziua. In acest fel, dezvoltarea micozelor sau a ciupercilor la nivelul talpii sunt evitate complet.

 

Pantofi sport cu efect stralucitor

 

Si pentru ca este vara si vrem sa ne simtim glam, New Balance propune si pantofi sport cu efect stralucitor. Nuanta roz somon este in tendinte in acest sezon, astfel ca e bine sa adaugi la colectia ta de incaltaminte sport si o pereche de astfel de pantofi. Ii vei gasi si in varianta argintiu.

 

New Balance tip camuflaj

 

Imprimeul tip camuflaj a prins bine in ultimii doi ani si nu da semne ca ar vrea sa paraseasca moda. New Balance a venit in intampinarea acestei tendinte cu o pereche de adidasi foarte cool, verde militar, din piele ecologica, fara inchidere. Materialul este foarte usor, respirabil, tehnologia de constructie fiind Flash Foam. Sunt ideali pentru o tinuta casual.

Multe dintre aceste modele le gasesti acum pe Fashion Days la reducere.

Cele mai citite

Institutul Național de Administrație oferă inteligență artificială pentru prefecți și subprefecți

Institutul Național de Administrație (INA) și-a lansat oferta programelor de formare profesională pentru anul 2024, primele module noi fiind cele despre utilizarea inteligenței artificiale. INA...

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...
Ultima oră
Pe aceeași temă