16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestylePandemia o ține pe tușă pe Yulia Efimova

Pandemia o ține pe tușă pe Yulia Efimova

Tripla medaliată olimpică locuiește în Los Angeles și tocmai a aflat că nu va putea ajunge în țara natală din cauza absenței zborurilor directe și a cerințelor de carantină obligatorii pentru sosirile internaționale.

Deși și-ar fi dorit să ajute echipa națională a Rusiei, înotătoarea declară că își va continua antrenamentele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor.

Un alt membru al echipei naționale și o speranță olimpică a Rusiei, Vladimir Morozov, care se antrenează și el în SUA, va spune pas turneului național, care este programat să aibă loc la Kazan în perioada 25-30 octombrie.

„E un regret că Efimova și Morozov nu vor participa la acest eveniment. Însă toți ceilalți membri ai echipei sunt așteptați să ia parte la campionatele naționale”, a declarat antrenorul lotului olimpic de înot, Sergey Chepik.

Efimova este una dintre cele mai talentate înotătoare din Rusia. Pe lângă cele trei medalii olimpice, ea mai are în palmares și șase titluri mondiale, toate obținute în probele de înot bras.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu anunță construcția noului stadion Dan Păltinişanu din Timișoara. Ce capacitate va avea

Premierul Marcel Ciolacu anunță, joi, noi investiții în Timiș, respectiv construcția noului stadion Dan Păltinişanu, cu o capacitate de 30 de mii de locuri,...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă