23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestylePandemia nu-i sperie. Blake Shelton și Gwen Stefani nu-și amână nunta

Pandemia nu-i sperie. Blake Shelton și Gwen Stefani nu-și amână nunta

Gwen Stefani şi Blake Shelton sunt nerăbdători să ajungă în faţa altarului şi, având în vedere actuala pandemie de coronavirus, ei se gândesc la o nuntă restrânsă, la care vor participa doar rudele şi prietenii apropiaţi, potrivit revistei People.

Va fi cea de-a doua căsătorie pentru Gwen Stefani şi a treia pentru Shelton. Cântăreaţa în vârstă de 44 de ani şi muzicianul country în vârstă de 52 de ani s-au cunoscut în platoul programului muzical The Voice, în 2015, în timp ce ambii se recuperau după respectivele despărţiri. Blake Shelton a divorţat în acelaşi an de Miranda Lambert, în timp ce divorţul lui Stefani de muzicianul Gavin Rossdale s-a pronunţat de abia în 2016.

Cererea în căsătorie a avut loc la sfârşitul lunii octombrie la ferma din Oklahoma, acolo unde cei doi s-au izolat pe perioada pandemiei de coronavirus. Ei au împărtăşit fericita veste cu milioanele de fani de pe conturile lor de Instagram. “Gwen, mulţumesc pentru că mi-ai salvat anul 2020… şi restul vieţii. Te iubesc. Am auzit un DA!”, a scris Blake Shelton, în fotografia în care se sărută cu artista, iar Gwen îşi etalează mândră inelul cu diamant.

Chiar dacă nu se ştie data exactă a căsătoriei, o sursă apropiată cuplului a făcut câteva dezvăluiri despre marele eveniment. Potrivit sursei, cântăreţul a construit o capelă chiar pe terenul fermei sale din Oklahoma. Cântăreţul a cucerit-o definitiv pe Gwen, mai ales că acesta are o relaţie extrem de apropiată cu cei trei copii ai artistei Kingston, în vârstă de 14 ani, Zuma, 12 ani şi Apollo, de 6 ani. Potrivit revistei americane, Shelton le-a cerut voie băieţilor înainte de a cere mâna mamei lor.

Viitorii soţi se înţeleg bine nu doar pe plan personal, ci şi pe cel profesional având în vedere că au lansat mai multe colaborări împreună, inclusiv piesa “Nobody But You”, care a ajuns pe primul loc pe listaa Country Airplay a revistei Billboard. Ei interpretează împreună şi cântecele “You Make It Feel Like Christmas” şi “Go Ahead and Break My Heart” de pe albumul “If I’m Honest”, lansat de Shelton în 2016.

Cele mai citite

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă