Pandemia a băgat-o în depresie pe Lana

Deși e una dintre cele mai adorate și urmărite dive din lumea wrestlingului, Lana dezvăluie că depresia a pus stăpânire pe ea în timpul pandemiei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.11.2020 - 22:33

Vedeta în vârstă de 35 de ani declară că anul 2020 nu a fost tocmai unul bun pentru ea, deoarece i-a adus doar dificultăți pe plan mental.

Lana - al cărei nume real este CJ Perry – a dat un interviu pentru WWE Chronicle în care a destănuit drama prin care trece: „Îmi amintesc că am trimis un mesaj părinților mei în care le-am spus ‘vă rog să vă rugați pentru mine, sănătatea mea mentală e într-o stare foarte rea’”.

Diva a continuat cu declarațiile șocante: „Sunt deprimată. Simt că nu mai suport. Sunt foarte tristă. Nu sunt în stare de nimic.”

Lana este, de asemenea, actriță, dansatoare și fotomodel. Și, totuși, un om atât de activ și public a fost pe marginea prăpastiei din cauza crizei globale de coronavirus, care a fost aproape prea dură pentru a-i face față.

Deși are peste 3,7 milioane de urmăritori pe Instagram, sexy-luptătoarea a recunoscut că rețelele sociale au devenit un loc toxic pentru ea atunci când a trebuit să stea în carantină. „Cât am stat acasă, nu am interacționat cu nicio persoană, doar am postat pe rețelele sociale, unde toată lumea este atât de răutăcioasă. Toți te critică și te judecă”, a încheiat aceasta.

Comentarii