Paige VanZant se bronzează în carantină

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.03.2020 - 22:01

Cunoscută în lumea sportului drept Paige VanZant, luptătoarea Paige Michelle Vandeford le-a dezvăluit fanilor modul în care își petrece timpul în carantină. Aceasta le-a comunicat celor peste 2,4 milioane de urmăritori de pe Instagram că se ferește de coronavirus bronzându-se. Pozele postate de starul din UFC o arată pe aceasta mai întâi la plajă, apoi purtând o mască facială.

„Lumina soarelui în combinație cu puțină carantină” și „Se potrivește masca facială cu bikinii pe care îi port?” au fost mesajele postate de Paige alături de cele două fotografii.

Fanii au apreciat pozele postate de aceasta, iar în mai puțin de o oră americanca a primit peste 50.000 de aprecieri. „Probabil ești cea mai frumoasă femeie din istorie” sau „Pot să stau în carantină alături de tine?” sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor frumoasei blonde.

Paige absentează din ring de mai bine de un an, din cauza unei serii de accidentări pe care le-a suferit la brațul drept. Ultimul ei meci a avut loc în ianuarie 2019, atunci când a învins-o pe Rachael

Ostrovich.

În 12 meciuri disputate în UFC, VanZant are 8 victorii și doar 4 înfrângeri.

Comentarii