Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ou copt cu bacon pentru un mic dejun târziu

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.06.2018 - 11:09

Ingrediente



1-2 ouă

2-3 fâșii de bacon

puțină ceapă tocată

ardei gras roșu

sare, piper

unt

Mod de preparare


Ungem o formă de ceramică - sau de brioșe - cu unt. Tapetăm fundul și pereții formei cu fâșiile de bacon.
Adăugăm ceapa, ouăle, sarea și piperul. „Închidem” oul cu fâșiile de bacon rămase pe afară. Punem câteva feliuțe de ardei gras roșu tocat și dăm la cuptor pentru 10-15 minute la 180 grade. Timpul și temperatura diferă de cât de moale vreți să fie oul.

Roxana Florescu,
www.lightgoodfood.ro

Citește totul despre:

#reteta #lazi

Comentarii

loading...