13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleOu copt cu bacon pentru un mic dejun târziu

Ou copt cu bacon pentru un mic dejun târziu

Ingrediente

1-2 ouă

2-3 fâșii de bacon

puțină ceapă tocată

ardei gras roșu

sare, piper

unt

Mod de preparare

Ungem o formă de ceramică – sau de brioșe – cu unt. Tapetăm fundul și pereții formei cu fâșiile de bacon.
Adăugăm ceapa, ouăle, sarea și piperul. „Închidem” oul cu fâșiile de bacon rămase pe afară. Punem câteva feliuțe de ardei gras roșu tocat și dăm la cuptor pentru 10-15 minute la 180 grade. Timpul și temperatura diferă de cât de moale vreți să fie oul.

Roxana Florescu,
www.lightgoodfood.ro

Cele mai citite

Bulgaria: Captură de heroină de aproape 8,5 milioane euro într-un camion ce venea din Iran către Europa de Vest

Heroina era ascunsă în 618 pachete în interiorul celor 156 de saltele de dormit declarate oficial şi transportate în camion. Oficialii au evaluat captura...

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...

Vântul puternic a suspendat manevrele în porturile de la Marea Neagră

Vântul puternic suspendă, sâmbătă, manevrele în porturile de la Marea Neagră, potrivit jurnalul.ro. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că au fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă