Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Roxen, reprezentanta României

Orașul Rotterdam va găzdui ediţia din 2021 a concursului Eurovision, după anularea celei din 2020

Municipalitatea din Rotterdam (Olanda) a decis ca acest oraș să găzduiască ediţia din 2021 a concursului muzical Eurovision, după ce ediția din anul 2020 a fost anulată din cauza epidemiei de coronavirus.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

23.04.2020 - 21:13

Consiliul municipal din Rotterdam a votat în favoarea acoperirii pierderilor de 6,7 de milioane de euro generate de anularea ediţiei din 2020 a Eurovision, care urma să aibă loc pe arena sportivă Ahoy Rotterdam.

Organizatorii anunţaseră în luna martie 2020 că în acest an concursul, programat în luna mai la Rotterdam, nu se poate desfășura din cauza pandemiei de coronavirus.

Ulterior, spațiul destinat evenimentului Eurovision, arena Ahoy, a fost echipat pentru a primi pacienți cu Covid-19.

Comentarii