10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleOportunități pentru agențiile de turism!

Oportunități pentru agențiile de turism!

Serviciile de transport sunt foarte importante pentru orice tip de călătorie! Dacă organizați frecvent grupuri în străinătate care călătoresc cu avionul, aveți nevoie de o firmă care oferă servicii de transport la aeroport de foarte bună calitate. Dacă excursia se face cu autocarul, atunci, în mod cert, aveți nevoie și de servicii de inchirieri autocare la fel de calitative.

Pentru astfel de servicii puteți contacta cu încredere compania TRANSCAR SRL. Este o companie care furnizează multe tipuri de servicii de închirieri și transport persoane în țară și în străinătate, precum și servicii de transport ecumenic, transport în interes de servici, transport copii București, Ilfov și Alexandria, servicii de transport la aeroport, servicii de transport angajați, etc.

Experiența companiei este de….. 18 ani în acest domeniu!

Așadar, dacă urmează să deschideți în curând o agenție de turism modernă sau dacă aveți deja una, și partenerii de până acum, au decis să își închidă afacerea din cauza crizei generate de pandemie, puteți solicita o ofertă de preț chiar în acest moment, pentru toate categoriile de servicii de închirieri mașini și transport pe care le doriți.

 

Ce tip de flotă auto deține compania TRANSCAR SRL?

 Flota auto de aici este foarte nouă! Este vorba despre autocare și microbuze recent achiziționate, foarte bine dotate și periodic verificate, cu mare atenție! Sunt de tip Mercedes-Benz, IVECO și Isuzu. Pot fi modele dotate cu toalete onboard, cu instalații de aer condiționat, cu sisteme de iluminat pentru citit, sisteme de sonorizare moderne și eficiente, etc.

 Capacitatea microbuzelor și autocarelor este diferită! Pot fi furnizate servicii atât pentru grupuri mici, de 18 persoane cât și grupuri mari, de 58 de persoane. În oferta companiei sunt incluse și serviciile de inchireri microbuze  la fel de moderne.

Compania poate ajuta și persoanele fizice care organizează evenimente speciale de tip nunți, botezuri, aniversări, întruniri, etc.

 

Servicii de transport la aeroport

TRANSCAR SRL organizează transportul oricărui tip de grup la orice aeroport din România, precum și transportul de la orice aeroport din țară. Microbuzele sunt moderne și foarte bine utilate. Șoferii cu care colaborează compania TRANSCAR SRL sunt șoferi profesioniști, cu foarte mulți ani de experiență în trecut. Sunt politicoși și prietenoși cu toți pasagerii! Toate serviciile de inchirieri autocare și microbuze sunt de foarte bună calitate!

            Localitățile în care compania operează sunt București, Ilfov. Alexandria, Videle, Turnu Măgurele, Zimnicea și Roșiorii de Vede.

            SUCCES și contracte cât mai avantajoase vă dorim!

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă