4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăLifestyleOperația la nas a Simonei Halep a trecut, jucătoarea și-a dat jos...

Operația la nas a Simonei Halep a trecut, jucătoarea și-a dat jos bandajul 

Simona Halep a renunțat la bandaje, după operația la nas, pe care a suferit-o în urmă cu aproape două săptămâni. Jucătoarea de tenis fost locul 1 WTA timp de 64 de săptămâni consecutiv a fost surprinsă vineri ce jurnaliștii Can Can, când ieșea de la un salon de înfrumusețare.

Simona Halep avea probleme respiratorii și astfel că a decis să aibe o intervenție chirurgicală la nas, la o clinică din Capitală. Paparazzii CANCAN.RO au surprins-o ieșind de la un salon de înfrumusețare din zona Nordului și au concluzionat că ”năsucul e bine, nu se observă nici urmă de operație, iar Halep radiază!”

”A ieșit de acolo cu zâmbetul pe buze, și-a trecut puțintel mâna prin păr, apoi și-a făcut un selfie. Și nu e tot. Poza i-a trimis-o unei prietene, apoi s-a amuzat cu ea pe telefon. Probabil, a primit complimentele. Totul în timp ce se îndrepta către BMW-ul parcat peste stradă. Și pe care l-a ”încălecat” și a revenit acasă, la odihnă.”

Simona avea să anunțe, pe rețelele de socializare, motivul pentru care a decis să se opereze la nas atât pe contul de Facebook cât și pe cel de Twitter.

”După cum câțiva știu deja, am avut probleme de ceva timp cu nasul și situația s-a înrăutățit pe timpul verii, în special la Washington. Această problemă m-a făcut să nu pot respira la un nivel optim și pe timpul nopții probleme se agravau, iar nasul mi se bloca.

Singura modalitate de a rezolva această problemă a fost operația. Doctorul Daniel Popescu a făcut intervenția și a folosit această oportunitate de a face și o operație estetică. Mulțumesc! De asemenea, vreau să-i mulțumesc și doctorului Uleia Alex.

Totul a decurs bine. O să am nevoie de câteva săptămâni de odihnă până voi putea relua activitățile fizice. Ne vedem curând pe terenul de tenis”, a scris Simona Halep, pe Twitter. Primii pași au fost făcuți, când și-a dat jos bandajele.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
00:01:04

Vulcanul Java din Indonezia obligă mii de oameni să se evacueze

Vulcanul Java din Indonezia a obligat mii de oameni să se evacueze din calea cenușei ce a fost aruncată în zona din jurul lui....

Xi Jinping merge într-o vizită oficială în Arabia Saudită

Preşedintele Chinei, Xi Jinping, va efectua, joi, o vizită oficială în Arabia Saudită, pe fondul tensiunilor pe care ambele ţări le au cu Statele...
00:01:04

Vulcanul Java din Indonezia obligă mii de oameni să se evacueze

Vulcanul Java din Indonezia a obligat mii de oameni să se evacueze din calea cenușei ce a fost aruncată în zona din jurul lui....
Ultima oră
Pe aceeași temă