12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleOpera de Stat din Viena, alături de Placido Domingo, după acuzaţiile de...

Opera de Stat din Viena, alături de Placido Domingo, după acuzaţiile de abuz sexual aduse vedetei

Dominique Meyer a declarat agenţiei austriece de ştiri APA că nu vede niciun motiv justificat legal de a nu onora contractele existente cu artistul spaniol în vârstă de 78 de ani, potrivit Agerpres. 

Domingo – un tenor în cea mai mare parte a carierei sale, care în prezent interprează roluri de bariton, se confruntă cu acuzaţii de hărţuire sexuală din partea mai multor femei pe care artistul le neagă.

“Acuzaţiile acestor persoane anonime, întinse pe o perioadă de 30 de ani, sunt profund tulburătoare şi, în forma prezentată, inexacte”, a precizat Domingo într-o declaraţie recentă.

Meyer a subliniat că nu este în măsura de a emite o judecată cu privire la aceste acuzaţii şi nu este în intenţia lui de a le trivializa. “În acelaşi timp, nu vreau să-l prejudiciez pe Placido Domingo”, a explicat el.

Prin urmare, Domingo va cânta, aşa cum era programat, în “Macbeth”, de Verdi, în luna octombrie, şi în “Nabucco”, şi va fi dirijor în “La Traviata” în iunie 2020.

În Statele Unite, Opera din San Francisco şi Orchestra din Philadelphia au anulat trei concerte în care urma să cânte Domingo.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă