21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleOncoforte, un remediu natural puternic împotriva cancerului

Oncoforte, un remediu natural puternic împotriva cancerului

Acolo unde imunitatea este scăzută, celulele nu mai sunt bine oxigenate și se produce dezechilibrul redox. Printre factorii favorizanți ai cancerului, precum poluare, stres, stil de viață haotic etc., există câteva cauze principale care duc la declanșarea celei mai de temute afecțiuni din ultima vreme.

Acestea sunt:

Scăderea oxigenării celulare (din celule lipse te o cantitate destul de mare de oxigen);

PH acid al sângelui (celulele nu mai func ionează normal din cauza acidită ii crescute);

Stresul oxidativ (numărul radicalilor liberi din celule este foarte mare);

Dezechilibrul redox. (se pierde echilibrul care există între moleculele de semnalizare redox din celule).

Prin intermediul terapiilor clasice se pot îndepărta efectele cancerului, adică celulele devenite anormale sau tumorile maligne care apar. Interven iile chirurgicale sau edin ele de chimioterapie și radioterapie reprezintă de cele mai multe ori ultima șansa în lupta contra cancerului.

De aceea nu trebuie renunțat la aceste terapii, ci găsit un aliat puternic care să vă ajute să îndepărtaț cauzele care duc la apariția, instalarea și răspândirea cancerului.

Acel aliat puternic este Oncoforte. De ce? Fiindcă potrivit studiilor și testelor realizate în laboratoarele de specialitate, acest supliment alimentar 100% natural are în compoziția sa ingrediente atent selecționate și riguros dozate, cu scopul de a putea acționa sinergic în vederea redării sănătății organismului.

De-a lungul timpului, unele firme specializate în producerea de suplimente alimentare naturale din SUA, au încercat să găsească o formulă completă cu multiple beneficii pentru organism. După ce au combinat diferite pulberi din plante, extracte naturale, vitamine, cu concentrații diverse, au reușit să creeze formula completă dorită și i-au dat numele de Oncoforte.

Acest produs poate fi folosit de persoane de orice vârstă sau sex. În plus, tehnologiile folosite la fabricarea lui (certificate NSF-GMP, FDA, ICS-USDA Organic) asigură garanția calității acestui produs ce are una dintre cele mai complexe compoziții din lume.

În compoziția sa există 26 de ingrediente naturale active. Într-o capsulă de Oncoforte există una dintre cele mai mari cantități de substanțe active.

Amestecul de ingrediente (gaviola, licopen, zmeură, orz verde, ceai verde, frunză de măslin, astragalus, gheara mâței, ginseng, queratină etc.) pe care specialiștii în domeniu l-au realizat, constituie secretul acestui produs atât de eficient în lupta contra cancerului. Din acest amestec fac parte părți din plante cunoscute pentru acțiunea lor antitumorală.

Acțiunea ingredientelor este potențată de acest amestesc și astfel este stopată înmulțirea celulor canceroase și distrugere tumorile existente. Cancerul nu este o afecțiune care poate fi învinsă cu ușurință, de aceea trebuie aleasă cu mare atenție metoda terapeutică potrivită. Luarea celei mai bune decizii este un lucru extrem de dificil. Însă, dacă analizați situația din punct de vedere logic, veți ajunge la concluzia că degeaba ați  înlăturat efecte cu ajutorul terapiilor clasice, dacă nu înlăturați și cauzele.

Prin urmare, ținând cont de beneficiile Oncoforte asupra organismului, merită să-l consumați pentru ca celulele să funcționeze din nou normal și pentru a opri mutațiile care le transformă în celule tumorale. Odată ce veți începe să luai Oncoforte, acesta va începe să acționeze asupra cauzelor principale ale cancerului, amintite mai sus.

Astfel, va crește oxigenarea celulară datorită extractelor naturale și nutrienților din compoziția sa, care produc hemoglobină ce transportă oxigenul în celule și crește fluxul sanguin la nivel periferic.

Datorită creșterii fluxului sanguin va crește și cantitatea de oxigen acolo unde este nevoie. În plus, transportul de nutrienți se va îmbunătăți, metabolismul celular se va intensifica iar celulele vor funcționa bine. Și asta nu e tot. Acțiunea Oncoforte în organism continuă cu reglarea acidității sanguine, prin alcalinizarea mediului celular al organismului.

Responsabile de acest lucru sunt trei ingrediente – ceaiul verde, turmericul și frunza de măslin. De asemenea, și inflamația celulară scade odată cu reducerea acidității.

Oncoforte reduce și stresul oxidativ datorită acțiunii benefice a ingredientelor din compoziția sa. Din cauza stresului oxidativ apar bolile cronice și degenerescența celulară. Astfel, au loc mutații ce contribuie la transformarea celulei normale în celulă canceroasă.

Oncoforte restabilește echilibrul redox de la nivel celular. Potrivit studiilor realizate, acest echilibru asigură sănătatea celulară, iar dacă celulele sunt sănătoase, organismul este sănătos.

Nu putem vorbi niciodată de vindecare, dacă celulele nu funcționează normal. Așadar, luați Oncoforte pentru a lupta mai cu forță contra cancerului și pentru a împiedica îmbolnăvirea celulelor.

Mai multe detalii pe oncoforte.ro

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă