Olivia Culpo, „topită” după sportivi

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.06.2020 - 23:29

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din Statele Unite ale Americii, Olivia Culpo a devenit cunoscută lumii întregi după ce în anul 2012 a reușit o „triplă” fantastică. Atunci, modelul în vârstă de 28 de ani a câștigat concursurile de frumusețe Miss Rhode Island, Miss SUA și, cel mai important, Miss Universe. Acesta a fost momentul care a propulsat-o pe senzuala brunetă pe primele pagini ale tabloidelor americane, ceea ce i-a adus, inevitabil, admiratori celebri.

De atunci, prin patul Oliviei au trecut o serie întreagă de sportivi de top de peste ocean. Fotomodelul s-a iubit prima dată cu celebrul înotător Ryan Lochte, dar relația dintre cei doi nu a fost una de lungă durată, iar următoarea idilă a Oliviei a fost cu Nick Jonas, un cunoscut cântăreț, practic, singura excepție care nu avea tangențe cu lumea sportului.

Apoi, pe rând, farmecele sale i-au vrăjit pe jucătorul de baseball Tim Tebow, pe Danny Amendola, fotbalist profesionist în NFL, iar în prezent diva care cochetează și cu actoria are o legătură sentimentală cu un alt jucător de fotbal american, Christian McCaffrey. Acesta a devenit cel mai bine remunerat quarterback din istoria NFL, după ce a semnat, de curând, un contract pe patru sezoane în valoare de 64 de milioane de dolari.

Comentarii